Utvider Villa Solgull med to nye behandlere

HYGGELIG FELLESSKAP: Nå er de blitt flere på Villa Solgull. Fra venstre: Stefan Østgård, Vibeke Olden Røstad, Sissel Sundheim, Ann Elin Lium og Marit Karoline Jevnaker.

HYGGELIG FELLESSKAP: Nå er de blitt flere på Villa Solgull. Fra venstre: Stefan Østgård, Vibeke Olden Røstad, Sissel Sundheim, Ann Elin Lium og Marit Karoline Jevnaker. Foto:

Det alternative fellesskapet Villa Solgull i gamle Torp legesenter har vokst fra tre til fem behandlere.

DEL

En healer og en behandler innen Qi-soneterapi har fått lokaler i andre etasje på Torp Legesenter, eller Villa Solgull som er blitt betegnelsen på fellesskapet med behandlere som oppsto i 2018.

Fulgte drømmen

Det startet med at Stefan Östgård, Ann Elin Lium og Sissel Sundheim søkte sammen.

Östgård driver Hamar Energimedisin, og holder på med polaritetsterapi samtidig som han er healer. Sundheim er også healer og spirituell veileder. Og Lium er forteller, storycoach og kursholder.

Nå har healer Marit Karoline Jevnaker og Vibeke Olden Røstad, som driver Qi-soneterapi Hedmark, også fått plass i lokalene.

Jevnaker er sosionom men har mange år hatt en drøm om å jobbe mer med alternativ behandling.

– Dørstokkmila har vært veldig lang. Og det har vært vanskelig med tanke på hvordan samfunnet har sett på alternativ behandling. Men jeg valgte å ta steget og ble nylig godkjent healer og medlem i Norsk Spiritualist Forening.

– Hvordan jobber du?

– Vi starter med en forsamtale, kartlegger hva klienten ønsker hjelp med, enten det er fysisk, mentalt, det emosjonelle eller det spirituelle. Så setter man en intensjon før jeg går i gang med behandlingen, som består av håndspåleggelse til rolig musikk. Etterpå har vi en oppsummering rundt hvordan behandlingen opplevdes, forteller Jevnaker.

NYKOMMERE: Vibeke Olden Røstad og Marit Karoline Jevnaker er de to siste som er blitt en del av Villa Solgull.

NYKOMMERE: Vibeke Olden Røstad og Marit Karoline Jevnaker er de to siste som er blitt en del av Villa Solgull. Foto:

Røstad er sykepleier og har drevet sin qi-soneterapibedrift i Stange i et år, men har nå flyttet virksomheten til Hamar:

– Jeg følte meg litt ensom og ønsket et større nettverk rundt meg. Heldigvis kom jeg i kontakt med Villa Solgull gjennom noen bekjente, sier Røstad, som varslet at hun vil være aktiv på kveldene tirsdager og onsdager.

– Hva går din behandling ut på?

– Kort fortalt er det en behandlingsmetode der man trykker på forskjellige punkter på kroppen for å gjenopprette balansen, forteller Røstad.

Fyller kafeen

På Villa Solgull er det nå aktiviteter nesten hele uka, med arrangementer, foredrag, veiledning og healing-, forteller- og mediumkvelder. Sakte, men sikkert har aktørene laget et slags alternativt kraftsenter.

– Pågangen har definitivt økt, og vi befinner oss i andre fase etter å ha gått ut litt rolig, sier Östgård.

– Det kommer nye folk hele tiden, og det er tydelig at vi fortsatt er i en fase der vi blir oppdaget, sier Sundheim, som forteller om kvelder der Villa Solgull-aktivitetene fyller Kafé Torp til randen med folk.

– Også har vi den flotteste lokaliseringen for behandling i hele Innlandet, sier Lium og peker på panoramautsikten over Mjøsa.

Artikkeltags