Over 40 vil være Trudes etterfølger

SISTE DAG: Trude Oreld hadde sin siste arbeidsdag som hotelldirektør onsdag. Nå bllir regiondirektør Håvard Elnan midlertidig sjef ved hotellet.

SISTE DAG: Trude Oreld hadde sin siste arbeidsdag som hotelldirektør onsdag. Nå bllir regiondirektør Håvard Elnan midlertidig sjef ved hotellet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Jakten på ny hotelldirektør ved First Victoria Hotell i Hamar er i gang. Den attraktive jobben har over 40 søkere.

DEL

Wienerbrød og kaffe, og klemmer og tårer.

– Jobbmessig var det «business as usual», men det har vært en helt spesiell dag. Det er jo vemodig og litt rart at det er slutt etter 12 år, men samtidig gleder jeg meg til det jeg har i vente, sa avtroppende hotelldirektør, Trude Oreld, på sin siste arbeidsdag foran sine ansatte.

Nå blir hun daglig leder for Ankerskogen Svømmehall.

Oreld har vært igjennom litt av en forvandling – både av reiselivet i Hamar og av hotellet som hun har ledet siden 2005.

First Victoria Hotell har gått igjennom en kraftig opprustning av fellesarealer og de over 200 hotellrommene. I tillegg har det kommet til to spisesteder i hotellkvartalet: Nagomi og O'Leary's. Sistnevnte har vært styrt av Victoria-hotellsjefen.

– En fantastisk reise. Hotellet er blitt et litt annet produkt enn da jeg startet opp. Og de siste årene har det vært en merkbar økning i reiselivet i regionen, med oppgang overalt. Hamar er kommet mer og mer på kartet. Jeg har troen på en fortsatt økning, sier Oreld.

Hamarsingen Håvard Elnan er regiondirektør for First Hotels-kjeden, men må steppe inn som midlertidig hotelldirektør samtidig som han leder jakten på Orelds etterfølger.

Søknadsfristen har gått ut, og Elnan har over 40 søkere på blokka.

– Det er en attraktiv stilling, og vi har lokale søkere, og søkere fra hele Norge og utlandet. Vi er ute etter en trygg leder med kommersiell forståelse i tillegg til forståelse av hotelldrift. Og det er ikke noe tvil om at dette hotellet har utviklet seg mye rundt mat og drikke det siste året i forbindelse med O'Leary's-etableringen.

– Hamar har utviklet seg svært positivt som reiselivsby. Det blir gjort mye bra fra Visit Hamarregionen og hotellene i regionen. Det har alltid vært slik på Hamar at hotellene har samarbeidet godt om å skape aktiviteter og lokke arrangementer til Hamar. Det har man lykkes med, og det samarbeidet må fortsette, sier Elnan.

Artikkeltags