Siri'us lover heftig soul i Hamar og Brumunddal

SOULKVELDER: To konserter med Siri'us står for døren. Det blir soulfest i to byer.

SOULKVELDER: To konserter med Siri'us står for døren. Det blir soulfest i to byer. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

For tredje året på rad skal Siri'us holde soulkonserter i februar, og besøker både Brumunddal og Hamar.

DEL

Fredag 1. februar gjester koret Teatersalen i Brumunddal og lørdag kommer de til Gregers i Hamar.

På repertoaret står blant annet sanger av Aretha Franklin, The Jacksons, Stevie Wonder, Quincy Jones, Bruno Mars og Earth, Wind & Fire.

– Det blir en fantastisk soulkveld, i møte med en energisk og sprudlende gjeng, lokker korets dirigent, Siri Christensen.

Hun er også vokalist, musikalsk leder og arrangør for koret, og regnes for å være en Norges beste dirigenter innen gospel- og soul sjangeren.

Selv roser hun koret som hun leder:

– Koret har et mangfold av dyktige solister som ikke er redde for å prøve seg i forskjellige sjangere. Det har gitt utvikling for den enkelte og for koret som helhet, sier Christensen, og forteller at under de to kommende konserten vil det bli bidrag fra hele 17 solister.

– Det er jeg veldig stolt av.

– Vi er et amatørkor, men det har vært en helt enestående musikalsk vekst siden vi startet i 2012. Det som gjør at Siri'us har et så høyt musikalsk nivå, er at vi setter store krav til hver enkelt i fellesskapet vårt, og til hverandre. Alle har en veldig profesjonell holdning til det vi i fellesskap ønsker å få til, forteller Christensen.

Foruten koret er det med fire lokale musikere på konsertene: Sjur Andreas Lundstein, keys, Øystein Utby, bass, Ragnar Aasen Utby, gitar og Skjalg Lidsheim, trommer.

Artikkeltags