Nå har Stormberg åpnet på Maxi

ÅPNET: Vilde Bergsjø og Stine Kristiansen er sammen med butikkleder Kine Marie Haugen åpnet tordag Stormberg i Hamar.

ÅPNET: Vilde Bergsjø og Stine Kristiansen er sammen med butikkleder Kine Marie Haugen åpnet tordag Stormberg i Hamar. Foto:

Sports- og turtøyprodusenten har nå åpnet egen butikk på Maxi storsenter.

DEL

Torsdag morgen åpnet Stormberg sin butikk på Maxi. Dermed har kjeden, som er representert med butikker fra Lyngdal til Kirkenes, fått en Hamar-filial.

– Vi er spente og klare. Vi skal selge turklær for alle. Butikken har vi fått på plass på to uker. Det har gått fort, men vi kom i land takket være dyktige medarbeidere, sier Stormbergs butikkleder i Hamar, Kine Marie Haugen.

Hun er så fersk i stillingen at hun fortsatt må jobbe delvis for sin gamle arbeidsgiver, glassmagasinet som ligger i etasjen under, i to måneder. Dermed må folk fra Jessheim og Raufoss hjelpe litt til med driften i begynnelsen.

Sentralt har Stormberg har fått et rykte for å gi folk som har havnet utenfor yrkeslivet en ny sjanse til å komme i jobb igjen. I tillegg er Stormberg opptatt av etisk handel.

Selskapets etikk appellerte til Haugen da hun søkte stillingen:

– Vi er stolte av profilen og verdiene til selskapet, som er veldig fine. I tillegg er produktene er flotte. Her kan jeg stå og selge klær med god samvittighet, sier Haugen og smiler.

– Overgangen fra glass og service til turklær?

– Det blir noe helt annet. Også er jeg selv glad i være ute på tur. Vi bor i en region med en sterk tur- og jaktinteresse, i tillegg til at det er mye hyttefolk. Jeg tror vi kan treffe godt i markedet.

Totalt vil det være fem ansatte i Hamar-butikken.

Stormberg satser også på nettbutikk. De har egne nettbutikker i Norge, Sverige og Finland.

I 2017 omsatte Stormberg for 368 millioner norske kroner.

Artikkeltags