Mesterligalegender til Hamar

FEIRING: Luis Garcia feirer scoringen til lagkamerat under Champions League-final mellom AC Milan og Liverpool i 2005.

FEIRING: Luis Garcia feirer scoringen til lagkamerat under Champions League-final mellom AC Milan og Liverpool i 2005. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Tre Liverpool-legender kommer til Hamar i september.

DEL

Det dreier seg om Luis Garcia, Vladimir Smicer og Dietmar Hamann, som var med å vinne Champions League-finalen i Istanbul 2005.

Grunnen er at 5 Times, organisasjon for tidligere Liverpool spillere, har jobbet sammen om å få de tre spillerne ut på en liten Norgesturné. I Hamar er det RedHeds Hamar som står for arrangementet, som skal skje i løpet av helgen 1. - 3. september.

– I forbindelse med RedHeds sin tur til Liverpool første helgen i mai, sammen med 57 medlemmer, hadde styret et møte med 5 Times om mulighetene å arrangere denne begivenheten på Hamar. Der kom det fram stor vilje å kunne invitere disse legendene til Hamar, slik at supportere på hele Innlandet og Østlandet kunne få mulighet å både se og høre, men også treffe legendene, forteller Andri Th. Magnusson hos RedHeds Hamar i en pressemelding.

I Hamar vil Mesterligamestrene vil selvsagt fortelle om den dramatiske finalen i Istanbul 2005 som Liverpool vant på straffer etter å ha lugget under 3-0 i pause. De vil også fortelle om veien til finalen, hva de mener om dagens Liverpool og fotball generelt.

– Det vil også bli mulig å møte legendene for en autograf og bilde.

Målet er å få minst 300 besøkende i Hamar.

Artikkeltags