Overrasket med 1.000 pucker

PUCKGAVE: Bjørnar Mickelson (venstre) og Eskild Wedvik sammen med U10-spillerne og Pål Morken fra Storhamar yngres.

PUCKGAVE: Bjørnar Mickelson (venstre) og Eskild Wedvik sammen med U10-spillerne og Pål Morken fra Storhamar yngres. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Plutselig kom Boligpartner inn i ishallen med 1.000 pucker til yngres avdeling i Storhamar Hockey.

DEL

– Egne pucker med «U10» skrevet på? Kult! sier hockeyspiller Sander Hågensen Meland.

46 U10-spillere jubler når puckene kastes ut på isen.

Puckkrise

Under treningen dukket nemlig to av firmaet Boligpartners ledere opp.

– Tidligere i år fikk vi nyss i at det begynte å bli en liten «puck-krise» for lagene hos Storhamar bredde. Derfor ville vi overraske med 1.000 nye pucker. Puckene er trykket opp med lagnavn, slik at hvert enkelt lag hos yngres avdeling får sine egne pucker, forteller kommunikasjonssjef Bjørnar Mickelson fra Boligpartner.

– Vi vil med dette vise at vi støtter den lokale idretten. Hyggelig å kunne bidra: Og når vi ser at barna blir så glade så føler vi at dette vel anvendte penger, sier daglig leder for Boligpartner i Hamar og Elverum, Eskild Wedvik.

600 borte

Daglig leder i Storhamar yngres, Pål Morken, takket for gaven.

– Se, bare blide fjes se!

– Det er jo alltid mangel på utstyr, og det handler om hva vi skal bruke pengene våre på å kjøpe. Så når vi får en slik gave så tar vi selvsagt imot det med et stort smil. Og det var jo ekstra stas med det spesielle trykket på puckene, sier Morken.

I år har 600 pucker forsvunnet fra Storhamar yngres.

– Hvor blir de av?

– Uten at jeg skal spekulere så mye så tipper jeg at mange pucker blir brukt til skuddtrening utendørs. Det ligger trolig en del pucker rundt omkring i brøytekantene. Det er et problem, for når hver puck koster 15–20 kroner så blir det fort penger av slikt.

Artikkeltags