Hun beskriver selv 2017 som et helt utrolig år, og det året hvor det har skjedd desidert mest i Camilla Aastorp Andersens så langt forholdsvis korte bloggkarriere.

Lysten til å dele sin egen treningshverdag strekker seg tilbake til 2013. Etter at hun traff ektemannen Jørgen ni år tidligere fant de hverandre i felles trening og målet ble etter hvert bikinifitness. Hun ville dokumentere veien mot drømmekroppen, og opprettet Instagram-kontoen «Snuppa 32».

Hun ler av navnet i dag, og står i stedet veldig stødig på sitt eget rettighetsbelagte «Treningsfrue».

Nominert igjen

Det som startet som en hobby og en morsom greie i 2013 er i dag et eget AS hvor hun selv er ansatt.

Mot slutten av 2016 sa hun nemlig opp jobben hun hadde med å selge kosmetikk, og satset med begge beina inn i bloggverden. Da hadde hun allerede flere tusen følgere både på bloggen og på de fleste sosiale medier.

Hun er svært aktivt til stede på både Facebook, Instagram og Snapchat.

20. januar i år vant hun prisen for årets trenings- og helseblogg på Vixen Blog Awards – blogg-Norges store årlige kåring.

For 2017 er hun nominert igjen. Prisen har skiftet navn til Vixen Influencer Award, og «Treningsfrue» er selvfølgelig allerede i semifinalen som årets influencer: trening og helse, men kanskje enda mer gjevt er det å være nominert til årets business.

– Veldig stas å bli nominert igjen. Å nå finalen i årets business hadde vært utrolig gøy, men vi får se. Dette er uansett en anerkjennelse og bekreftelse på at jeg gjør noe riktig.

– Jeg har ikke gjort noe annet enn å satse for fullt på bloggen og merkevaren min i 2017. Jeg har virkelig hoppet ut i dette her, og det har i perioder vært kjempeskummelt. Jeg har jobbet hardt og stort sett hatt en god følelse i magen, sier Aastorp Andersen til Hamar Dagblad.

Eier selskapet selv

Hun er med i bloggnettverket United Influencers, men arbeider mye alene. Men når hun først skulle ta sats var det en trygghet å gjøre det i sitt eget AS.

– For meg er det en trygghet å være ansatt. Det har vært mye å sette seg inn i av lover og regler, men jeg har en regnskapsfører som både stiller krav og er ekstremt ryddig, sier hun.

Aksjekapitalen i Treningsfrue AS er på 30.000 kroner, og Camilla eier alle de 1.000 aksjene i selskapet selv.

Akkurat nå føles alt veldig riktig, men hun er i en tøff bransje.

– Markedet endrer seg hele tiden. Det kommer nye tjenester, og lesernes brukermønster forandrer seg fra dag til dag. Jeg vet jeg er sårbar, men samtidig bruker jeg mye tid til å både differensierer og vedlikeholde alle kanalene jeg operer i, forteller hun.

Dette har hun satset på

Hva har så 2017 inneholdt for Camilla Aastorp Andersen? Foruten sine daglige oppdateringer på treningsfrue.no har hun skaffet seg mange flere bein å stå på.

Åpnet nettbutikk: – Dette har vært viktig for merkevaren og butikken jeg faktisk driver. Her har jeg hatt god hjelp til å stable denne på beina.

Skrevet bok: – Jeg undervurderte virkelig det å skrive bok, for det tok utrolig mye mer tid en jeg hadde trodd. Det kom noen tårer i den prosessen. Boken har fokus på treningsglede, oppskrifter og aktivitet med barna for å skape en god helårskropp. Denne kommer i januar.

Egne produkter: – Jeg har produsert egne klær, men også hudprodukter i samarbeid med Declaré- Det er skummelt å bruke så mye penger på bestilling, men samtidig er det morsomt å satse litt.

Podkast: – Dette er en hverdagspodkast sammen med Elaine Bloom. Vi prater om trening, hverdag og karrierer. Egentlig alt mellom himmel og jord.

Sitt eget team: – Dette er mitt eget team, som sammen løp Toughest tidligere i år. Det blir et nytt team i 2019, hvor deltakerne både skal ha samlinger og trene for å bli rustet for et nytt løp.

Egen branding: – Treningsfrue har fått ny logo, egen branding og med copyright for beskyttelse.

– Jeg sier sjeldent nei til muligheter og gode tilbud for å få flere bein å stå på. Jeg utvider litt og litt, men ser ikke bort fra at jeg kommer til å ansette noen i selskapet mitt i 2018, sier hun.

Camilla Aastorp Andersen bekrefter at hun kommer til å omsette for over én million kroner i 2017 og at bunnlinja kommer til å vise grønne tall ved slutten av året.

Førjulsstria tilbrakte hun med familien på Gran Canaria, før ferden gikk videre til foreldrene på Hamar og videre til hytta på Hafjell.