Fredag og lørdag denne uken vil du igjen få muligheten til å få tulipaner på bordet.

Vi er helt i slutten av tulipansesongen og det er tomt for de vakre blomstene i de fleste blomsterbutikkene, men Lionsklubbene vet råd:

Hvert år har vi tulipanaksjon, og her på Hedmarken har vi 35.000 tulipaner som skal brukes som kvittering for et økonomisk bidrag til en god sak,forklarer Kjell Børresen fra Vang Lions.

Mitt valg!

I år går inntekten fra tulipanaksjonen til barn og unge.

Vi samler penger til holdningsskapende og forebyggende arbeid blant barn og unge i nærmiljøet, og vi støtter i år programmet «Mitt valg», sier Kåre Rise fra Storhamar Lions.

Dette programmet brukes i dag av 206 kommuner og jobber for å skape et bedre skolemiljø og redusere mobbing og annen uønsket adferd.

I tillegg går noe av de lokalt innsamlede pengene til aksjonen «Bry deg». Et prosjekt som Lions er med på i samarbeid med politiet i Hamar. Her bevisstgjøres russen på Storhamar videregående til å ta gode valg.

Derfor vil et 30-talls russ også være med på tulipanaksjonen i år, forklarer Rise.

Er rundt i byen

I Hamar, Storhamar og Vang skal 6200 tulipaner selges, og de tror det raskt blir tomt.

Det er mange som vil være med å støtte, og bedrifter har allerede forhåndskjøpt tulipaner, sier Børresen som oppfordrer de som vil ha en bukett om å være tidlig ute.

– Du finner oss på butikktrappene, på CC Stadion og rundt om i området, sier gjengen fra Lions som håper mange hamarsinger i helgen ønsker å nyte noen av årets siste tulipaner med god samvittighet.