Hamarsing ny konsernsjef i XXL

NY SJEF: Pål Wibe fra Hamar blir ny konsernsjef i XXL.

NY SJEF: Pål Wibe fra Hamar blir ny konsernsjef i XXL.

Av

Pål Wibe (52) går fra Europris og blir ny konsernsjef i sportsbutikkjeden XXL.

DEL

(Østlendingen) Pål Wibe har vært konsernsjef i Europris siden 2014. Han tar over for Tolle Grøterud, som har vært konstituert konsernsjef siden desember 2018. Grøterud fortsetter i XXL-ledelsen med ansvar for strategi, investorkontakt og bærekraft.

Gründer Øivind Tidemandsen, som i en periode har vært involvert i den daglige driften av XXL, vil fortsette som ordinært styremedlem i selskapet.

- Jeg er veldig glad for å bli en del av det dedikerte og engasjerte teamet på mer enn 5000 XXL-ansatte. Som sportsentusiast har jeg fulgt og heiet på XXL fra sidelinjen i mange år. Jeg har stor tro på XXL, og jeg er overbevist om at XXL har potensialet som trengs for å bli den beste sportsutstyrskjeden i Europa, sier Wibe i en pressemelding.

– Pål har lang og solid erfaring fra detaljhandelen og han er både sterkt analytisk og en inspirerende leder. Pål er absolutt den beste kandidaten til å snu den negative utviklingen i XXL den siste tiden. Det blir et lagarbeid, og mange gode kolleger i XXL vil bidra, sier styreleder Hugo Maurstad i XXL.

Kafé Nessundet er konkurs: – Det er en veldig trist dag


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken