Kamma bytter fra Adidas til Puma

BYTTER VEKK ADIDAS: HamKam har spilt med Adidas-utstyr i flere år. Her fra kampen mot Elverum i år.

BYTTER VEKK ADIDAS: HamKam har spilt med Adidas-utstyr i flere år. Her fra kampen mot Elverum i år.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Etter over 30 år med Adidas har HamKam nå valgt å skifte draktleverandør. I tillegg er trenerteamet på plass.

DEL

Puma er HamKams nye utstyrsleverandør og har nå skrevet under en avtale med HamKam som strekker seg til ut 2021-sesongen.

– I den perioden vi har avtalt får vi nå større handlefrihet på utstyrsfronten enn vi hadde tidligere. Det vil gjøre at vi kan spare inn på andre ting og komme gunstigere ut totalt sett, sier daglig leder, Stein Arne Ingelstad til HA.

HamKam yngres fortsetter med Adidas til etter 2017-sesongen, men byttar da også til Puma. For Puma var det viktig å få et ansikt utad på Hedmarken.

– HamKam og Hamar har lange tradisjoner i norsk fotball, og har hatt mange store fotballpersonligheter opp gjennom årene. Det ønsker vi å være en del av. I Norge er HamKam det sterkeste merkevarenavnet fra dette området, sier Jarle Finnestrand i Puma Norge.

I tillegg er nytt trenerteam på plass for å sikre den sportslige satsingen i klubben.

At Kent Bergersen fortsetter som trener for A-laget var ingen overraskelsen, men en gammel sirkushest er nå tilbake i manesjen. Chris Twiddy fortsetter som assistent og bindeledd mellom A-lag og juniorlag, men Tom Jacobsen er tilbake i klubben som spillerutvikler med juniorlaget som hovedansvar, men vil også delta noe på A-lagets treninger.

Magnus Nilsen fortsetter som fysio, mens Rolf Høgmo er tilbake som keepertrener etter opphold i FFK og Lillestrøm siden han forlot HamKam.

Igor Orlic fortsetter i klubben, og vil lede HamKam2 i kamper og trene G16.

Stig Holmen har trent G16 i fire år, men vil nå være med rundt junior og lede laget i interkrets.

Artikkeltags