Rekdal skal hjelpe HamKam

TIL HAMKAM: Kjetil Rekdal blir spillerutvikler i HamKam.

TIL HAMKAM: Kjetil Rekdal blir spillerutvikler i HamKam. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Kjetil Rekdal blir spiller- og trenerutvikler i ungdomsfotballen i HamKam yngres.

DEL

(Østlendingen) Den tidligere Vålerenga- og Aalesund-treneren, som nå er fotballekspert for Eurosport, har takket ja til å bidra i yngresavdelingen til HamKam, melder Hamar Arbeiderblad.

– Rekdal var veldig hyggelig og klar for å ta en prat. Vi informerte også HamKam Fotball underveis om at vi jobbet med å få med Rekdal, og nå er vi der at det har gått i orden, sier daglig leder i HamKam yngre, Anders Langset til avisen.

Rekdal, som er bosatt i Ottestad, skal ha minimum fem timer på treningsfeltet i uka i tillegg til å følge opp klubbens unge landslagsspillere.

Han skal dermed kombinere jobben i HamKam med ekspertjobben i Eurosport, der han er en del av kanalens eliteseriedekning.

– Jeg har noen dager som står åpne i midten av uka og da Anders spurte meg takket jeg ja til å være med. Jeg ønsker å gi noe tilbake til nærmiljøet, sier Rekdal.

I tillegg til å ha trent to eliteserielag de siste årene, kan Rekdal se tilbake på en stor fotballkarriere, både på klubbnivå og landslagsnivå.

Han vet godt hva toppfotball, og spillerutvikling handler om.

– Jeg kan helt sikkert fortelle ungguttene hva de skal gjøre for å kunne optimalisere treningshverdagen sin, for det er veldig viktig om du skal forbedre potensialet ditt, sier Rekdal, som er helt klar på at HamKam trenger å utvikle egne spillere.

– Skal HamKam opp på toppnivå igjen, er de helt avhengig av å ha egne talenter som kan komme opp og bidra.

Feilberegnet da «Mo» ga Elverum en kalddusj

Amor skjøt seg inn i hjertet på Elverum-fansen 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken