Storhamar-gave til Barnevernsproffene

GAVE: Barnevernsproffene Ayla og Isabel takket Storhamar Håndball Elite for pengegaven.
FV: Ayla, Isabel, fosterhjemsambassadør Linn Marie Birkeland og fosterhjemskonsulentene Ann- Iren Tjore og Eli Viland Pehrson.

GAVE: Barnevernsproffene Ayla og Isabel takket Storhamar Håndball Elite for pengegaven. FV: Ayla, Isabel, fosterhjemsambassadør Linn Marie Birkeland og fosterhjemskonsulentene Ann- Iren Tjore og Eli Viland Pehrson.

Artikkelen er over 1 år gammel

Storhamar-håndballen har gitt 9.000 kroner til barnevernsprosjekt.

DEL

Under onsdagens folkespillerkamp mellom Storhamar Håndball Elite og Larvik HK i Boligpartner Arena, ble det delt ut en ganske spesiell pris.

9.000 kroner av fjorårets sponsormidler ble lagt i en pott til et veldedig formål. Barnevernsproffene mottok pengene med stor takknemlighet.

Det var fosterhjemsambassadør og storhamarspiller Linn Marie Birkeland som delte ut prisen til Barnevernsproffene representert av Ayla og Isabel. Sistnevnte bor i Hamar og satte nok spesielt stor pris på gaven:

– Jeg har hjerte for håndball, og ble veldig positivt overrasket over gaven. Til vanlig får vi pengegaver fra organisasjoner og foreninger som er i «barne- og omsorgsbransjen». At Storhamar Håndball Elite også viser hjerte for barn og unge på denne måten er bare stort, sier hun.

Pengene vil komme godt med til arbeidet med blant annet prosjektet «Mitt liv». Det handler om å fokusere på barnas opplevelse av barnevernet i Norge. «Proffene» reiser på turné i hele landet og snakker med blant andre barnevernstjenester om hvordan de kan jobbe enda bedre med barna.

Storhamar Håndball, elite og – bredde, har gjennom hele sesongen hatt et tett samarbeid med Fosterhjemstjenesten som også var til stede under overrekkelsen av prisen.

Artikkeltags