Fire nye butikker på CC Hamar

NYE BUTIKKER: Fire nye kjeder flytter inn på CC Hamar denne sommeren og høsten.

NYE BUTIKKER: Fire nye kjeder flytter inn på CC Hamar denne sommeren og høsten. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nå kommer fire nye kjeder til CC Hamar. Og nå blir det mer spisemuligheter på CC.

DEL

Fire kjeder får flytte inn på CC Hamar. Det var Hamar Arbeiderblad som først brakte nyheten.

De fire butikkene som nå har skrevet leiekontrakt med CC Hamar er Bianco Footwear, Vero Moda, Jack & Jones og Teknikmagasinet.

Samtidig varsler eiendomssjef Ketil Nordheim overfor Hamar Dagblad at det blir flere muligheter for å spise inne på senteret.

På vent lenge

Flere butikker har flyttet ut av senteret det siste halve året, eller har gitt seg.

Nå er det klart at Vero Moda og Jack & Jonas overtar de store lokalene som Moods of Norway hadde i første etasje.

Når de flytter inn er uavklart.

Etter sommerferien kommer Teknikmagasinet, som overtar Myldres lokaler i første etasje. Myldre har flyttet en etasje opp.

Bianco Footwear skal åpne 1. september, og tar over lokaler etter Zizzi. Zizzi trenger større plass og flytter til andre lokaler på senteret.

– Vi har lenge hatt en strategi på at vi skal gjøre en gjennomgang og tilpassing av leiearealene i 2018. Etter tre års drift er det nemlig naturlig å se på om vi har de riktige leietakerne med riktig lønnsomhet, sier Norheim til Hamar Dagblad.

Bestseller, som blant annet står bak kjedene Vero Moda og Jack & Jones, har lenge vært på søken etter lokaler inne på CC Hamar:

– De har vist stor interesse for å komme inn på senteret, men vi har ikke hatt lokaler som har vært store nok. Det løste seg når Moods of Norway-lokalene ble ledige, sier Norheim.

Mer mat

– Subway med stengte lokaler og Hai 2 Go borte i andre etasje. Kommer det flere spisesteder inn?

– Subway har vært i en spesiell prosess i rettsapparatet. På mandag løste dette seg, og nå er en ny driver på vei inn. Bare formaliteter gjenstår, men vi håper å gjenåpne Subway i løpet av en 14-dagers tid, sier Norheim.

Og, i andre etasje, hvor Hai Hang hadde sitt street food-konsept, kommer det også inn en ny aktør:

– Når det gjelder Hai 2 Go-arealene, så har vi en konkret interessent. Vi ønsket oss en restaurant/spisested i disse lokalene, og et matkonsept er på vei inn. Mer kan vi ikke si foreløpig, sier Norheim.

Også senterleder Nina Utkilen er glad for endringene på senteret:

– Vi jobber kontinuerlig med å ha den beste butikkmiksen, og det vil stadig vekk skje endringer. Vi er veldig fornøyde med de butikkene som nå kommer inn på senteret. Flere av disse er kjeder som vi har hatt en tett dialog med over lengre tid, sier Utkilen til Hamar Dagblad.

– Noen flere endringer på gang?

– Det kan fort være at vi får presentere flere spennende nyheter i løpet av 2018, sier Utkilen hemmelighetsfullt.

Artikkeltags