Nå har Møbelringen åpnet nybutikken i Furnes

Artikkelen er over 1 år gammel

– Tidløst og klassisk, samtidig som vi skal pushe grenser, sier eierne av nye Møbelringen som åpnet i Furnes torsdag.

DEL

Klikk på bildene over for å se bildegalleri fra butikkåpningen.

– Jeg likte meg med en gang jeg kom innenfor dørene. Liker at de har våget å lage lokalene litt mørke. Det framhever det de selger her, sier kunde Karoline Nilssen og får støtte av Tor Kristian Hansen.

Paret var to av mange som tok turen innom på åpningsdagen til Møbelringen. De var på jakt etter interiør til en ny bolig de har kjøpt i Ottestad.

IKEA-effekt

Nok en møbelbutikk har blitt åpnet i Furnes. Med utkikk mot E6 og IKEA tar Møbelringen opp konkurransen om møbelkundene i regionen.

– Vi måtte bare slå til da vi fikk muligheten her oppe. Det er jo en kjempebeliggenhet i forhold til E6-trafikken. Alle som ferdes gjennom regionen vår og hyttefolket på veiene, sier butikkleder, Lars Granli-Reenskaug.

Han eier butikken sammen med Andreas Pinnerød.

Sistnevnte eier også Møbelringen-butikker i Fredrikstad og Stavanger.

– Jeg mener at vi tilfører noe helt nytt til kundene i regionen. Og har vi fått til at kundene smiler og ler i det de går ut gjennom dørene, og at alle som jobber her har hatt en bra dag, da har vi lyktes, sier Pinnerød.

– Hva med konkurrenten IKEA, rett på andre siden av veien?

– Bare en fordel. Det kan hende vi henter litt trafikk fra dem og vis a versa. De som handler på IKEA får ganske lett øye på butikken vår, og da kan de vel like gjerne ta turen innom oss også når de er på utkikk etter noe nytt. Målet er at interessen vekkes og at de inspireres til å komme og overr til oss for se hva vi har å tilby, sier Granli-Reenskaug.

Og mer interiør er på vei til naboområdet. Blant annet kjøkkenkjeden Kvik, som åpner dørene i midten av juli.

– Hva er profilen på butikken din?

– Vi har alt fra billig til skreddersydd og dyrt. Vi tilbyr rett og slett alt.

– Hvordan skiller denne Møbelringen-butikken seg fra de andre?

– Det er det nyeste konseptet. Møbelringen har virkelig fornyet seg mye de siste årene, og vi i Furnes er nå i øverste sjiktet når det gjelder størrelse, vareutvalg og oppdatert interiør. Vi er virkelig ... 2019, sier Granli-Reenskaug og smiler.

– Kundene skal oppleve det tidløse og klassiske, samtidig som vi ikke skal være redd for å pushe grenser og tilføre noe nytt, sier Pinnerød.

Mette byttet bransje

Den nye butikken er på 2.200 kvadratmeter. 450 kvadratmeter går bort til lager, og da gjenstår det 1.750 kvadratmeter til salgsareal.

Butikken får sju ansatte.

– Det er moro å være med og bygge opp noe nytt, selv om det har vært hektiske dager fram mot åpningen. Jeg synes det har blitt superfint, sier nyansatt selger og lageransvarlig, Daniel Jespersen.

Mette Kristiansen har ekstra grunn til å være spent. De siste årene har hun vært ansatt i hotellbransjen. Nylig tok hun sjansen på å forlate en jobb hun trivdes i hos First Hotel Victoria i Hamar for å følge drømmen.

– Jeg skal være stylist og selger. Jeg har alltid hatt en interesse for interiør og design. Etter åtte år var det veldig rart å bytte helt bransje.

– Men det skal bli spennende.

Artikkeltags