Nå er det helsekostbutikk på Maxi storsenter igjen

OVERRASKET: Besteforeldrene Gerd Olsen Tomter og Ole Jacob Tomter overrasket Kjersti Einarsrud med blomster på åpningsdagen.

OVERRASKET: Besteforeldrene Gerd Olsen Tomter og Ole Jacob Tomter overrasket Kjersti Einarsrud med blomster på åpningsdagen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nå har Sunkost åpnet butikk på Maxi.

DEL

– Så moro! sier Kjersti Einarsrud i det besteforeldrene Gerd Olsen Tomter og Ole Jacob Tomter kommer innom med blomster på åpningsdagen.

Egen butikk

– En drøm har gått i oppfyllelse, sier Einarsrud, som tidligere har jobbet ved Sunkost i Elverum. Nå får hun lede sin egen butikk i Sunkost-kjeden.

Torsdag morgen åpnet hun nemlig egen Sunkost-butikk inne på Maxi storsenter. Dermed har senteret igjen fått sin egen helsekostbutikk, med vitaminer og kosttilskudd, varer inne kropp og skjønnhet og helsebringende mat og drikke. Det skjer i de samme lokalene som Life-butikken hadde sin butikk i over 25 år før de flyttet til Storhamarsenteret i fjor sommer.

– Det er et marked for en helsekostbutikk også på Maxi. Etter at den forrige butikken flyttet ut av senteret så har kundene savnet en slik butikk. Nå er vi her, sier Einarsrud.

Da Hamar Dagblad snakket med henne senere på dagen, var hun svært fornøyd med første åpningsdag:

– Her har det vært folk hele tiden. En bra start. Nå blir det spennende å se på hva slags varer folk etterspør slik at vi etter hvert får rett varemiks i butikken.

Jakter Meny-erstatter

Senterleder Christopher Castberg er også glad for å få på plass Sunkost:

– Vi er veldig fornøyd med at Sunkost kommer til Maxi. Stadig flere er mer bevisst rundt helse og hva de spise og drikker. En god spesialbutikk innen helsekost har vært etterspurt av våre lunder. Nå kan vi igjen tilby dette, og vi har god tro på at dette blir en fin tilvekst på Mxi.

Nylig ble det også klart at Meny legger ned på Maxi. Castberg jobber med å finne en erstatter, og vil komme med informasjon om hva som skjer med lokalene om ikke altfor lenge.

Artikkeltags