Gå til sidens hovedinnhold

Få bildet ditt på utstilling

Artikkelen er over 4 år gammel

Kreftforeningen seksjon Innlandet, Hamar Sentrum AS og Holland Atelier og Foto går nå sammen om en helt ny fotokonkurranse i forbindelse med Rosa sløyfe-aksjonen.

– Bruk tiden framover på å finne et godt motiv som treffer temaet «Rosa sløyfe», oppfordrer kommunikasjonsrådgiver Anne Rui hos Kreftforeningen seksjon Innlandet og Kristin Olsen hos Holland Atelier og Foto og Hamar Sentrum AS.

For den 1. oktober skal de 15 beste bildene som kommer inn forstørres og henges opp på utstillingsveggene hos Kreftforeningen i Strandgata. Det aller beste bildet blir laget i stor størrelse og vinneren får heder og ære, i tillegg til et års medlemskap i Kreftforeningen.

Datoen er ikke tilfeldig, for det er starten på Rosa sløyfe-aksjonen i år, hvor det skal skje mye i Hamar og ellers i Innlandet.

– Her er det bare å være kreative. Alt som du måtte assosiere innenfor temat «Rosa sløyfe» er godkjent, sier Rui.

– Vi er med på denne konkurransen fordi kreft er et viktig tema. Og det er vår måte å bidra til at folk gjør mer ut av bildene sine. Vi vet gjennom butikken og gjennom sosiale medier at folk er kreative og dyktige med kameraene sine. Og vi håper at vi får satt litt søkelys på hva et bilde kan gi av glede, sier Olsen.

For å delta sender du en høyoppløselig JPG-fil tilpost@holland-foto.no innen 15. august.

– Vi gleder oss til å se flotte bilder!