Gå til sidens hovedinnhold

Her blir det ny restaurant, men noe senere enn antatt

San Marino på Hamar vest blir til Khalles Corner, men daglig leder Tormod Kalland tør ikke gi noen dato for åpningen.

Det var HA som 19. august meldte at Gjøvik-restauranten Khalles Corner nå får sin egen Hamar-filial etter at Tormod Kalland kjøpte opp San Marino Hamar. I artikkelen ble det antydet at åpningen ville bli i september eller oktober. Det går nå Kalland langt i å antyde at ikke lar seg gjøre.

– Jeg kan ikke love noen dato for åpningen, men håper det blir før jul, sier han.

– Ting tar tid

Før Khalles Corner kan rulle inn konseptet sitt er det en del som må gjøres innvendig. Restaurantdelen skal bygges om litt og kjøkkenet skal også friskes opp litt i tillegg til at en bardisk skal på plass.

– Vi driver og bygger om sakte, men sikkert. Vi er avhengige av entreprenører og her er det noen forsinkelser, så jeg vet rett og slett ikke helt når vi blir ferdige. Jeg bestilte noen bord fra utlandet i sommer som ennå ikke har kommet og det er noe som alle som driver i denne bransjen merker nå. Ting må bare få ta den tida det tar. Men det jobbes på med det vi kan og dette skal absolutt bli noe av, sier Kalland.


Tilpasser etter behov

Khalles Corner blir noe litt annet enn kebab og pizza som dominerer menyen på San Marino i dag. Pizza vil det riktignok bli å få kjøpt også i det ny konseptet, men også sushi, fajitas, biff og sandwicher for å nevne noe.

– Vi er kjent for å ha en stor meny med innslag fra fem internasjonale kjøkken, forteller Kalland.

Videre forteller han at han har stor tro på område og at han ikke har noen betenkeligheter med å etablere Khalles Corner såpass langt utenfor sentrum.

– Jeg tror beliggenheten er god. Det bor mye folk i området og nærheten til både hockeyhallen og håndballhallen er gunstig, sier han.

Det som virkelig blir nytt for befolkningen på Hamar Vest er at det blir bardrift i helgene. – Vi skal ha åpent til kl. 02 både fredag og lørdag. Ellers blir det åpent fra 11–23 sånn i utgangspunktet. Vi må prøve oss fram litt og vegen blir litt til mens vi går her. Om ingen bruker oss på dagtid er det kanskje ingen vits å ha åpent, sier han. Det blir fem ansatte i oppstarten, men Kalland utelukker ikke at det vil bli flere.