Gå til sidens hovedinnhold

Her er turforslagene i Hamar som er trygge

Artikkelen er over 1 år gammel

Innlandet bedriftsidrettskrets har lansert «Mini Ti på topp Hamar». Men det er kun digitalt.

1. april lanserte Innlandet bedriftsidrettskrets lanserte «Mini Ti på Topp – Turkonsept».

– Vår Ti på topp kampanje er en turkampanje som er levert i samråd med kommunale smittevernmyndigheter. Grunnet koronasituasjonen er turkampanjen heldigital og alle turbeskrivelser og kart er bare tilgjengelig i Ti på Topp-appen, forteller daglig leder i Innlandet Bedriftsidrettskrets, Marianne Berg.

– Vi velger å lansere denne så tidlig i år, da befolkningen trenger å komme seg ut i denne vanskelige tiden. Mini TI på Topp Hamar har 5 ulike turer i Hamar-Løten-Ringsaker som er åpne fram til 10 mai.

Turene er: Furuberget, Ottestadstien, Ådalsbruk, Høsbjør og Vanntårnet i Brumunddal.

– Dette er en god mulighet til å oppleve fine turer i nærområdet. Kommunelegene er svært positiv til dette tiltaket og oppfordrer alle til å komme seg ut i naturen i denne vanskelige tiden, sier Berg.

Hun kan også fortelle at om du blir med i «Mini ti på topp» er du automatisk med i årets «Ti på topp Hamar» som starter 10. mai og varer til 10. oktober.

– Her kan du vinne fine premier og ikke minst få mange fine turopplevelser.

– Du må laste ned «Ti på topp»-appen, sjekke deg inn når du er på turmålet. Alt går via appen, der finner du kart, turbeskrivelser og informasjon om andre deltakere.

Det er meget viktig at Helsemyndighetens koronavernsregler følges. Les disse på vår App og på Tipåtopp.no Ikke gå sammen flere enn 4 om dere ikke er i samme familie. Hold 2 meters avstand, og husk håndhygiene.