Gå til sidens hovedinnhold

Kalvø til Hamar kulturhus

Artikkelen er over 2 år gammel

Are Kalvø gjorde suksess med boka «Hyttebok frå helvete». Nå blir det show rundt nordmenn forhold til naturen i Hamar kulturhus.

Forfatter og komiker Are Kalvøl kommer til kulturhuset lørdag 2. november.

Den prisbelønna komikeren er en nordmann som, ifølge seg selv, ikke funker. Han hater naturen. Derfor har han motvillig forsøkt å lære seg å elske den.

Forsøket ble til boka, «Hyttebok frå helvete», som tar et oppgjør med nordmenns merkelige forhold til naturen. I 2018 gikk boka til topps på salgslistene og mottok strålende kritikker, blant annet fra Aftenposten, som skriver: «hylende morsomt om naturopplevelser». 

Nå har boka blitt til show og lørdag 2. november kan publikum både oppleve og møte Are Kalvø, når han kommer til Hamar kulturhus for stand-up og boksignering med «Hyttebok frå helvete».

Billettene til showet er allerede lagt ut.

Hva har skjedd?

Kalvø forteller selv at han for noen år tilbake begynte å miste venner til naturen. Gode venner, som tidligere alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilder av skispor, og i fullt alvor si sånt som at det er bare i møte med naturen at du forstår hvor liten du er.

En dag måtte Kalvø innse at han ikke hadde en eneste Facebook-venn igjen, som ikke hadde lagt ut et eneste bilde av seg selv på et fjell, og for første gang siden han ble tvunget til slik på skolen, la Are Kalvø derfor ut på tur – på sko og til fots – for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut hva i alle dager det er som skjer.