Gå til sidens hovedinnhold

Karine (36) ble håndplukket som markedssjef av Svein-Erik Edvartsen: – Dristig å satse på meg

Svein-Erik Edvartsen er ansatt som daglig leder i nyetablerte XIDE Innlandet AS og som markedssjef har han håndplukket Karine Dobloug fra Brumunddal som gleder seg stort nye utfordringer i en bransje hun ikke har erfaring fra.

X IDE er et grafisk senter med tilhold på Lørenskog og eies av Stig Atle Johnsen.

– Jeg ansatte Svein-Erik som administrerende direktør i Lørenskog Ishockeyklubb i 2013 og han gjorde en fantastisk jobb. Vi sa for fem år siden da han dessverre valgte å slutte i Lørenskog, fordi han fikk jobb i Norges Fotballforbund, at vi måtte samarbeide igjen en gang i framtiden. Nå er tiden inne, sier Johnsen.

Edvartsen ser fram til nye utfordringer.

– Jeg gleder meg til å lede XIDE Innlandet og samarbeide med X IDE i lys av den inngåtte samarbeidsavtalen. Jeg har fortsatt leiligheten min i Hamar i tillegg til hus i Kongsvinger, men kommer neppe til å være på Hamar daglig, forteller Edvartsen som derfor har ansatt en markedssjef. Valget falt på 36 år gamle Karine Dobloug.

– Jeg visste hvem Karine var, men kjente henne ikke. Jeg ble tipset om henne fra flere i mitt nettverk, og da tok jeg kontakt. Hun var positiv da jeg kontaktet henne, og ønsket å være en del av tilsettingsprosessen, sier Edvartsen.

Ville prøve noe nytt

Dobloug, som opprinnelig er fra Nes og bosatt i Brumunddal, har viet det meste av yrkeslivet sitt til omsorgsbransjen og kjente litt på ønsket om å bytte bransje. Noen konkrete planer forelå imidlertid ikke, men telefonen fra Edvartsen satte fart på prosessen.

– Jeg syntes dette virket som en veldig spennende jobb jo mer Svein-Erik fortalte om den. Det blir veldig spennende å prøve noe nytt og jeg tenkte at om jeg skal bytte bransje er dette et veldig fint tidspunkt å gjøre det på, sier hun.

– Dristig å satse på meg

Hun har altså ingen erfaring fra bransjen som hun fra januar blir en del av.

– Jeg har ingen kjennskap til bransjen, så sånn sett er det dristig å satse på meg. Jeg er jo vant til å jobbe med mennesker innen pleie og omsorg, men det blir jo en helt annen type kontakt med mennesker nå. Heldigvis er det mange dyktige folk i XIDE, så jeg blir helt sikker godt tatt imot. Så får vi håper jeg klarer å leve opp til forventningene og gjøre en god jobb. Dette blir kjempespennende, sier den påtroppende markedssjefen som skal kombinere jobben med sin nåværende nattevaktstilling i en overgangsperiode.

– Jeg er trygg på at hun kommer til å lykkes både med salg, markedsføring av selskapet, og vil sørge for meget god og profesjonell kundeoppfølging. Hun skal være selskapets ansikt utad og jeg er overbevist om at hun er klar for styre veldig mye av XIDE Innlandet sier Edvartsen.


Elden med på laget

Advokat for Høyesterett John Christian Elden blir juridisk rådgiver for Xide Innlandet AS.

Den profilerte advokaten er med på laget i det nyoppstarta selskapet.

– Målet mitt er at de skal få minst mulig bruk for meg, men det er alltid gøy å være en del av noe som er nyetablert. Jeg ser fram til å følge utviklingen av selskapet, sier John Christian Elden.

Edvartsen er glad for at Elden takket ja til å bli en del av XIDE Innlandet AS.

– Jeg har kjent John Christian siden 2003 og ingen er i nærheten av ham. Jeg er svært tilfreds med at vi kan sparre med ham daglig hvis det er noe vi lurer på. Karine trenger også denne tryggheten, sier Edvartsen.

– Det er et kvalitetsstempel å ha Elden med på laget, mener Dobloug.

X IDE Innlandet tar over kontorlokalene over Rema 1000 Basarene midt i januar og 4–6 personer kommer til å være der på daglig basis.