Avslørte ny kjæreste på direkten

AVSLØRTE NY DAME: Halvor Sveen avslørte at han har fått seg kjæreste like etter at finaleseieren var klar. Her i dans med Eunike Hoksrød.

AVSLØRTE NY DAME: Halvor Sveen avslørte at han har fått seg kjæreste like etter at finaleseieren var klar. Her i dans med Eunike Hoksrød. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Halvor Sveen avslørte etter Farmen-seieren at han fikk seg kjæreste like før han flyttet inn på gården. Da han var ute igjen som vinner ventet den foreløpig ukjente drømmedama.

DEL

(Østlendingen) – Hvordan er det med kjærligheten, ville VGTV-reporter Morten Hegseth vite i et av de mange seiersintervjuene med Halvor Sveen.

– Hehe. Det... Det er også veldig kult, kommer det fra Sveen.

– Er det dame på gang?

– Det er det. Vi må vel kunne si at jeg har fått kjærste. Hun er verdens beste dame, avslører Sveen foran åpent kamera.

Han forteller at de to møttes like før han skulle inn på Farmen-gården, og etter en lokal tur i Rendalen var det gjort.

– Hun var med en tur inni Slemdalen og så etter kuene. Da var det gjort, gliser han.

Sveen er klar på at de hadde en avtale om at hvis noen fant seg noen andre under det vel 11 uker lange Farmen-oppholdet, så var det greit, men heldigvis ventet hun.

– Det var ingen på gården som passet for meg, og hun vetet. Jeg sendte en tekstmelding tvert jeg kom ut, men jeg husker ikke hva.

Den foreløpig ukjente kjæresten var ikke med på finalefesten søndag kveld.

– Men hvem er dette?

– Hun er verdens beste. Hun har visst hvem jeg har vært i mange og jeg har visst hvem hun er. Likevel har ingen tatt ordentlig kontakt. Det er hun jeg har lett etter hele livet. Jeg sa inne på Farmen at ei dame skal være snill, trygg og rå. Det er hun. Mer vil jeg ikke si, svarer en fortsatt litt hemmelighetsfull Halvor Sveen.

Artikkeltags