Gå til sidens hovedinnhold

Klar med norsk plate og konsert i Vang kirke

Fredag kommer Christian Ingebrigtsen ut med sin første norskspråklige plate og søndag spiller han i Vang kirke.

Christian Ingebrigtsen, kanskje best kjent fra boybandet A1, slipper sitt første album på norsk - som er et konseptalbum som tar for seg de 12 grunn-verdiene i følge den italienske forfatteren Barnaba Ruggieri.

– Jeg møtte Barnaba Ruggieri på Lia Gård. Han hadde nettopp brukt de siste 14 årene av livet sitt på å forske på det han kalte de 12 grunnverdiene, og hvilke konsekvenser det får for oss dersom vi lever etter disse. Helt siden den lange, gode samtalen vi hadde den gangen, har jeg grunnet på tanken om å skrive et album med en sang for hver av de 12 verdiene. Det materialiserte seg omsider til tanker og bevisstgjøring rundt hvilke verdier som er viktige for den som lytter. Og at det på en eller annen måte kan virke oppbyggende, oppløftende og godt i en tid som er krevende og utfordrende for oss alle, forteller Ingebrigtsen.

Singelen «Når Ingen Ser» ble sluppet i slutten av mai og representerer verdien «integritet.» Den handler om hvordan tillit til syvende og sist henger sammen med vår evne til å leve så tett opp til våre egne verdier som mulig.

Hvilke hjørner kutter du hvis du vet at ingen ser at du tar en short-cut? Og vil verden bli bedre hvis du etterstreber disse verdiene?