Gå til sidens hovedinnhold

Klart for hitparade på Hamar Teater: – Det blir litt som «Hver gang vi møtes» bare med mindre grining og spising

Det blir leirbålfølelse og sommervibber når det inviteres til Feriekolonien 2021 på Hamar Teater lørdag.

Vokalistene Johanne Kippersund, Erik Faber og Aud Ingebjørg Barstad, gitarist Ørnulv Snortheim, bassist Bjørn Thomassen og trommis Børre Flyen samles rundt det de kaller et musikalsk leirbål, og lover at det skal slå mer gnister enn noen gang i år. I september i fjor skulle gjengen samles for fjerde år på rad, men en lokal koronanedstenging førte til at konserten ble avlyst på kort varsel.

– Det var innmari kjipt å ikke få spilt i fjor, og nå gleder vi oss dobbelt så mye til koloni, forteller Johanne Kippersund.

De kan love de frammøte en skikkelig hitparade.

– Som alltid mikser vi egne og andres låter, og vi har lyst til å lage en litt nostalgisk og leken sommerferiefølelse med en vill sjangerbukett som spenner fra heavy til folkpop, forteller Kippersund.

Konseptet der artister tolker andres låter kan minne litt om publikumssfavoritten «Hver gang vi møtes» på TV2, men med en klar forskjell i følge Kippersund.

–Det blir musikalsk moro akkurat som i «Hver gang vi møtes» bare med mindre grining og spising, men desto mer moro og trøkk, sier hun