Gå til sidens hovedinnhold

Kom i stemning eller få pengene tilbake

Vang Kirkemusikk arrangerer for åttende gang «Føradventskonserter» kommende torsdag og de er så sikre på å få tilhørerne i stemning at de lover pengene tilbake hvis det ikke innfris.

Det som etter hvert skulle bli tradisjonen «Føradventskonsert» ble i sin tid laget som et storslått stemningsfullt alternativ for alle som ønsker å komme seg på en konsert i nærmiljøet til en overkommelig billettpris. Og det er faktisk refusjonsmuligheter.

– Hvis noen klarer å gå ut etter konserten og si at de faktisk ikke ble berørt av opplevelsen, så skal de gjerne få billettprisen sin tilbake, forteller Rita Fæster i Vang Kirkemusikk.

Toneheim fyller kirka både oppe og nede med 140 av Norges mest talentfulle musikkungdommer, Hamar Gospelkor stiller som vanlig med friske gospeltoner, og Brødrerøster er et mannskor med sjarmerende og dyktige sangere. som alltid smelter hjertene. Og til sist vil de yngste representeres av barnekoret som Kirka i Vang og Hamar driver.

– Dette er åttende året vi arrangerer denne konserten, men den ble dessverre som alt annet, avlyst i fjor, så det er med ekstra stor glede vi i år fyller opp kirka og inviterer tilbake til en konsert som alltid har høstet en flom av gode ord og glede, sier Fæster.