Gå til sidens hovedinnhold

Kommer til Hamar med utstilling i mai: – Veldig stas

Hamar-fotograf Arnfinn Johnsen har fått gode tilbakemeldinger på sin nyeste utstilling hvor han har portrettert 82 paralympiske gullvinnere. I mai vil den bli å se på Hamar.

Tidlig denne måneden avduket fotograf Arnfinn Johnsen «Best-paralympisk gull » hvor han har fotografert 82 norske gullvinnere i Paralympics. Utstillingen er nå å beskue på Maihaugen på Lillehammer hvor den blir hengende fram til mai. Inntil nylig visste ikke Johnsen om utstillingen ville få ytterligere levetid andre steder i landet, men han hadde et håp:

– Når den skal tas ned derfra har jeg et håp om å kjøre utstillingen i flere byer, deriblant Hamar, sa han til Hamar Dagblad tidligere i måneden.

Han fikk det som han ønsket.

Utstillingen vil være på plass på Hamar kulturhus der den vil bli hengende fra 8. mai og ut august.

– Det er veldig stas, sier han.

Hvor ferden går videre vet han foreløpig ikke, men det jobbes med at den skal bli tilgjengelig i flere byer.

– Det jobbes med å få den inn på Deichmanske i Oslo. Det kan være langt fram dit, men uten å prøve kommer man heller ingen veg. Maihaugen, der utstillingen skal opp igjen i desember, går også ut med info til sitt museumsnettverk i landet for å tilby denne utstillingen til de største byene i landet. Så det jobbes med saken, sier Johnsen.