Aurora til Scandic Scene i oktober

TIL HAMAR: Aurora kommer til Hamar i høst.

TIL HAMAR: Aurora kommer til Hamar i høst.

Aurora har Hamar som et av sine stoppesteder på sin første Norgesturné.

DEL

Venues har sikret seg den norske popdronningen Aurora.

Hun kommer til Scandic Scene i Hamar 19. oktober.

Det melder Venues i en pressemelding.

På turneen vil hun presentere musikk fra albumene «All My Demons Greeting Me as a Friend» og «Infections Of A Different Kind – Step 1» samt låter fra sitt kommende album.

Hun har over 200 millioner streams og mer enn 500 000 solgte eksemplarer. I tillegg
har hun høstet tre Spellemannspriser, blant annet for Årets nykommer (2015) og Popsolist (2016) samt flere GAFFA priser.

Også utenfor landets grenser har Aurora utmerket seg med sin klokkeklare stemme og kunstneriske uttrykk. I 2016 vant hun EUs musikkpris European Border Breakers Awards for sin debut-EP «Running With The Wolves».

– Hun har en stemme med et vidt register og en kraft som metter det atmosfæriske lydbildet slik få andre sangere klarer. Hun er like krystallklar i sine fraseringer som hun er eksentrisk i sine vokale valg, skriver Dagsavisen om AURORAs utsolgte konserter på Sentrum Scene i slutten av mars 2019 og ga en femmer på terningen.

Når Aurora kommer til Hamar kan man ikke med sikkerhet vite hva man har i vente.

– Alt er jo annerledes hver gang. Det føles nytt, og er nytt. Jeg lærer mye om meg selv på hver eneste konsert jeg gjør, og jeg utvikler meg veldig raskt. Så hvem vet hvordan det blir om noen måneder fra nå, forteller 23-åringen.

Men én ting er i hvert fall sikkert: idet Aurora entrer scenen er alle følelser i spill.

– Jeg vil bare skrike. Og danse. Og gråte. Og lukke øynene. Jeg har mye å si, og jeg har folk som vil høre på det jeg har å si. Det er alt jeg trenger.

Artikkeltags