Metalmaraton på Seb's Hotel

TIL HAMAR: Finske Nicumo er et av fire band som kommer til Martila Metal Fest Tour Hamar.

TIL HAMAR: Finske Nicumo er et av fire band som kommer til Martila Metal Fest Tour Hamar. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En minimetalfestival kan være født. Seks band skal lage en rocka kveld på Seb's Hotel fredag 16. februar.

DEL

– Vi gleder oss. Blir det en suksess, kan dette blir en årlig happening, sier Nils Ivar Martila, som spiller i et bandene som deltar på metalkonsertkvelden, Claymords.

Kvelden kalles Martila Metal Fest Tour Hamar og er den del av en turneen som består av tre lokale band og tre headlinere.

Metallinteresserte bør kjenne til navnene. Lokalt stiller Henning Ramseths band, RAM-ZET, Shadowland, Adsecula og The W Likes. Claymords er opprinnelig fra Bergen og har blitt Oslo-basert. Men Martila har flyttet til Hamar.

Med på kvelden er også det finske bandet Nicumo. Nicumo er kanskje noe ukjent for oss nordmenn, men i Finland har de to siste albumene deres ligget på listetoppen innenlands.

– Kvelden blir en event fylt med mer metallmusikk enn hva Hamar har sett på en stund, og med høy kvalitet i alle ledd, reklamerer Martila.

Konsertstart er klokka 20. Og man trekker rekkefølgen 30 minutter før start, slik at publikum bør stille tidlig for å få med seg alle bandene.

– Det er et konsept jeg har hentet fra musikkonkurransen Wacken Metal Battle, som er en musikkonkurranse der metalband konkurrer om å komme til verdens største metalfestival, sier Martila.

Artikkeltags