Tjuvholmen-konsertene fikk et løft

KOMMER: Adam Douglas kommer til første Tjuven Musikkfest.

KOMMER: Adam Douglas kommer til første Tjuven Musikkfest. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den populære sommerkonserten på Tjuvholmen blir utvidet, og har fått et nytt navn.

DEL

I fjor kom det over 4.500 til Return og Toto-konserten. Fra før av har artister som Kim Larsen & Kjukken og Dance With a Stranger dratt tusenvis av publikummere til sommeridyll og festivalfølelse nede ved båthavna i Hamar.

– Vi ville etablere en nysatsing, som ikke bare ivaretok musikkdagen som man kjenner fra tidligere. Vi ville også introdusere nye artister og lage et friskere arrangement myntet på en enda bredere målgruppe, sier Espen Solheim Røhne fra bookingbyrået Venues.

Sammen med kommunikasjonsbyrået Anti og arrangørene Tjuvholmen Arena har de nå omprofilert musikkdagen til Tjuven Musikkfest.

Og artistene har blitt sluppet, en etter en, på Facebook gjennom februar måned.

Nå er det klart at Lissie, Sondre Justad, Silya, Adam Douglas og BigBang kommer til Tjuvholmen 4. august.

– Vi har vært veldig bevisst på at vi skal ha kvalitet, fra A ti Å. Artistene vi har hentet inn er kjente for å prestere på scenen. De er blant de beste liveartistene vi har å by på i dag. Vi er sikre på at de navnene vi har til første Tjuven Musikkfest vil trekke mange, sier Røhne stolt.

4.500 kom på Toto og Return. Likevel unner arrangørene seg på å håpe på publikumsrekord med en sterk lineup.

– Vi fikk veldig mange tilreisende med Toto. Nå favner vi enda bredere. Det skal bli spennende å se hvordan det går med billettsalget.

– Starten på en festival over flere dager?

– Vi har alle muligheter til å etablere en festival i framtiden og ta opp igjen litt av det mange har savnet siden byen mistet Hamar Music Festival. Vi er selvfølgelig fristet til å ta steget, men det koster å vokse. I første omgang må vi prøve oss fram med det vi har, sier Røhne.

Artikkeltags