Popsensasjonen Sigrid til Hamar

TIL HAMAR: Sigrid skal holde konsert i Hamar.

TIL HAMAR: Sigrid skal holde konsert i Hamar. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Venues bekrefter: Sigrid kommer til Hamar for å holde konsert.

DEL

Det blir konsert med Sigrid i Hamar. Hun kommer til Scandic Scene 2. november.

Sigrid har blitt en av de store musikksnakkisene i inn- og utland. Hun har gjort en kometkarriere, og er på kort tid blitt en svært anerkjent låtskriver og på scenen når Ålesund-jenta et stadig større publikum.

Aller størst i Sigrids korte karriere er likevel at hun er blitt utpekt til BBC Music’s Sound of 2018, blant tidligere vinnere er storheter som Adele, Sam Smith og Ellie Goulding!

Hun er også å finne på Billboards liste for «100 best songs of 2017» og «10 pop stars to watch in 2018».

Spotify-følgerne hennes har tredoblet siden begynnelsen av året, og strømmetallene har nådd nesten 400 millioner globalt

Albumet «Sucker Punch» er ute.

I 2017 ble debutsingelen «Don’t Kill My Vibe» kåret til årets beste låt av Dagbladet, NRK P3, Bergens Tidende og Dagsavisen. #8239;

– Med andre strålende låter, som «Plot Twist» og «Strangers», og uforglemmelige energiske konserter og opptredener på store TV-show har også internasjonal musikkpresse omfavnet den unge banebrytende popstjernen fra Ålesund, skriver Venues i en pressemelding.

Sigrid var nominert til intet mindre enn tre priser på P3 Gull 2017, hvor hun vant prisen for «Beste Nykommer». Hun ble også nominert til Spellemann 2017 i hele tre kategorier: Årets nykommer, Årets popsolist og Årets låt. Hun vant til slutt Spellemann for «Årets Nykommer».

I 2017 opptrådte hun på Nobels Fredspriskonsert, og de siste somrene har Sigrid spilt på en rekke norske festivaler, som Slottsfjell, Øyafestivalen, Bergenfest, Trænafestivalen, Skral, Vinjerock og Pstereo – for å nevne noen.

I utlandet har hun solgt ut en rekke konserter, og blant annet var hun å se på Coachella, som må regnes som en verdens største festivaler.

Billettsalget til Hamar-konserten starter fredag.

Artikkeltags