Gå til sidens hovedinnhold

Rekordtidlig varsling om Janove-konsert

Artikkelen er over 2 år gammel

Uvanlig tidlig varsel fra Hamar kulturhus: Artisten Janove kommer til Hamar. Oktober neste år.

– Janove og Kaizers var stort, men multitalentet Janove helt solo er muligens enda større! sier programansvarlig Mocci Ryen, som ikke klarer å skjule gleden over å ha booket den tidligere Kaizers-profilen.

Hun går ut med rekordtidlig varsel. Konserten vil nemlig ikke finne sted før 25. oktober neste år. Og den vil skje foregå i Kirsten Flagstad-salen.

Selv sier Janove dette om turneen:

– Jeg er utrolig glad for å ha kommet i gang med denne delen av å være låtskriver, hvor jeg selv kan være musiker og framføre kjerneversjonen av mine låter til et såpass stort og lyttende publikum. Årets høstturné gikk over all forventning og har virkelig vært inspirerende for meg på flere plan. Det føles godt å kunne sitte ned og prate direkte og ærlig med mitt publikum og bare være meg selv, uten noe mer hjelp enn litt scenografi og et par teatertriks på scenen.

– Det er en drøm som går i oppfyllelse å kunne se fram til å gjenta denne turneen allerede neste år. Så velkommen tilbake, alle dere som besøkte oss i år, og velkommen etter til de som ikke fikk det med seg.