Autokarma og Meek til Tømmerstock

MUSKLER OG SKJEGG: Autokarma og Emil «Valhalla» Meek skal spille på Tømmerstock.

MUSKLER OG SKJEGG: Autokarma og Emil «Valhalla» Meek skal spille på Tømmerstock.

Artikkelen er over 2 år gammel

Hamar-bandet Autokarma er engasjert til Tømmerstock-festivalen. Med seg har de UFC-helten Emil «Valhalla» Meek.

DEL

Han er kjent som en av de råeste innen Mix Martial Arts, Emil «Valhalla» Meek. Nå kommer han til Tømmerstock-festivalen for å spille sammen med Hamar-bandet Autokarma.

Autokarma har nemlig laget sangen «Fare, fare krigsmann», som Meek valgte som walk-in-låt under sin UFC-kamp Canada i 10. desember i fjor. Der vant han over Jordan Mein i en spektakulær kamp som ble fulgt av mange også i Norge.

Siden da har Meek og Autokarma fått et nært forhold. Blant annet har UFC-kjempen hatt flere øvinger med bandet, og har vist seg å være et talent også på gitar.

– Jeg ble invitert til Oslo for å jamme litt med Meek, for han ville så gjerne lære seg låten på gitar. Etter dette så utviklet det seg at han ble med på noen bandøvinger, og nå i juni vil vi ha et helt komplett konsert hvor han er en del av bandet vårt, forteller Autokarma-vokalist Geir Fredriksen Aasen.

Bandet skal sammen med Meek spille i Mandal 10. juni. Og de skal ha en større konsert på utestedet John Dee i Oslo 17. juni.

I Brumunddal spiller de lørdag 24. juni på klubbscenen.

– Vi har aldri spilt i Brumunddal før, så det blir veldig gøy. Og spesielt gøy er det at vi får være med på Tømmerstock-festivalen, som trekker veldig mange publikummere. Også var de jo veldig morsomt at vi fikk med oss Meek på denne konserten på hjemmebane.

– Hva får folk oppleve, da?

– Vi lover topp stemning, et kjempebra konsertsett og mye skjegg og mye muskler!

Artikkeltags