Mann funnet død – ikke utsatt for noe kriminelt

IKKE NOE KRIMINELT: Mannen som ble funnet død i Ottestad ble ikke utsatt for noe kriminelt.

IKKE NOE KRIMINELT: Mannen som ble funnet død i Ottestad ble ikke utsatt for noe kriminelt. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet satte i gang full etterforskning etter at en mann ble funnet død i en leilighet i Ottestad i Stange mandag. Samme ettermiddag konkluderte Innlandet politidistrikt med at mannen ikke er utsatt for noe kriminelt.

DEL

(Østlendingen) – Politiet i Hamar har startet etterforskning for å bringe klarhet i om dødsfallet er naturlig eller ei, opplyste politioverbetjent Rune Strand i en pressemelding mandag.

Kriminalteknikere fra Innlandet politidistrikt undersøkte derfor leiligheten, og politiet satte i gang arbeidet med å innhente informasjon fra andre personer i området gjennom vitneavhør.

Dette arbeidet resulterte i at Innlandet politidistrikt nå har avsluttet sitt arbeid i tilknytning til dødsfallet.

– Politiet har ikke grunn til å tro at personen har vært utsatt for en straffbar handling, opplyser Strand i en ny pressemelding mandag ettermiddag.

Nettopp krimteknikernes arbeid i leiligheten og den øvrige informasjonsinnhentingen danner grunnlaget for denne konklusjonen.

– Politiet kjenner mannens identitet og pårørende vil bli varslet om dødsfallet. Personen vil bli sendt til obduksjon for å få klarhet i dødsårsak. Det vil ta noe tid før vi har et endelig svar gjennom en obduksjonsrapport, sier Strand.

Det var Hamar Arbeiderblad som først meldte om det mistenkelige dødsfallet.

LES OGSÅ: Politiloggen mandag 10. april

Artikkeltags