Vil ha bilder

STOR PLASS: – Her er det plass til mange bilder. Vi kan henge flere bilder i høyden, sier fotograf Eirik Jeistad.

STOR PLASS: – Her er det plass til mange bilder. Vi kan henge flere bilder i høyden, sier fotograf Eirik Jeistad. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Eirik Jeistad har etablert et nytt galleri i Hamar. Nå skal han ha fotoutstilling, men mangler fotografer.

DEL

– Det bor over 2.000 barn i alderen 6–12 år i Hamar så jeg håper vi klarer å fylle galleriveggene med herlige bilder, sier en spent gallerist, fotograf og arrangør Eirik Jeistad.

Galleri Eirik Jeistad har inngått et spennende samarbeid med Grafisk Partner Hamar og Hamar Sentrum. Nå går de aktivt ut og søker barn som fotograferer.

– Utstillingen er gitt navnet «Mitt Hamar» og skal gi oss et herlig fotografisk innblikk i hvordan Hamar oppleves fra våre yngre borgeres ståsted, sier en entusiastisk Jeistad.

Utstillingen åpner søndag 11. februar klokka 14 og alle fotografer kan melde seg på førstkommende lørdag og søndag.

Alle barn får litt fototeknisk innføring før start. Foreldre bistår med transport, litt hjelp med kamera, overføring til pc og innsending til print. Grafisk Partner Hamar printer alle bilder, slik bilder skal printes.

– En herlig aktivitet og som lokal aktør gleder vi oss til å se og oppleve Hamar fra øynene til barna, sier Werner Porsvik, daglig leder hos Grafisk Partner Hamar.

Før utstilling skal alle ferdige bilder signeres og innrammes.

Hamar sentrum AS bistår økonomisk med innkjøp av rammer.

–Vi håper selvfølgelig å se et mylder av barn i Hamar sentrum og vi gleder oss til utstillingsåpning, sier sentrumskoodinator Anne Dobloug hos Hamar Sentrum.

Artikkeltags