Hedrer Pink Floyd med ny konsert: – Selve showet blir litt mer spektakulært

SHINE ON YOU: Publikum ble rørt til tårer under fjorårets konsert i Teatersalen i Brumunddal.

SHINE ON YOU: Publikum ble rørt til tårer under fjorårets konsert i Teatersalen i Brumunddal. Foto:

Coverbandet Shine on You gjentar fjorårets suksess og inntar 5. oktober Scandic Ringsaker med showet A tribute to Pink Floyd

DEL

(Ringsaker Blad) – Bandet er folk som har vært fans i mange år og det går fra generasjon til generasjon. De som spiller nå bruker mye visuelt. Det er en udødelig musikk og de var en av de første som begynte med visuelle effekter på scenen, sier Svein Bekkevoll.

– Mange dyktige folk

Bandet spiller flere av Pink Floyd sine låter og prøver å komme så nærme originalene som mulig. De jobber også mye med det visuelle, noe som Pink Floyd var kjent for.

– Jeg var så teit at jeg aldri kom meg på konsert mens det originale bandet holdt konserter, så jeg startet like så godt mitt eget band. Jeg er heldig som har fått med meg så mange dyktige folk, sier Bekkevoll.

Bandet holdt en lignende konsert i Teatersalen i Brumunddal i fjor. Ifølge Bekkevoll kan publikum forvente mye av de samme låtene denne gangen.

– Det blir det største vi har gjort til i dag. Det blir mye av det samme som på tidligere, men det blir litt ekstra. Selve showet blir litt mer spektakulært, sier Bekkevoll.

– Vi håper at dette vil bygge opp bandet økonomisk slik at vi neste gang kanskje kan bruke film også på konserten, sier Bekkevoll.

Artikkeltags