Fredag inntar HM Johnsen Gregers

MED BAND: Fredag kveld inntar HM Johnsen, sammen med et firemann stort band, Gregers.

MED BAND: Fredag kveld inntar HM Johnsen, sammen med et firemann stort band, Gregers.

Den pompøse rockeren HM Johnsen kommer med sitt band for å la hamarpublikummet ta del i en karriere som er i ferd med å ta av.

DEL

Den pompøse rockeren HM Johnsen (Hans-Marius Johnsen) debuterte som soloartist i 2014.

I en alder av 17 år ble han tatt i mot med åpne armer av det norske bluesmiljøet. Den gang, med inspirasjon fra Pink Floyd og Iron Maiden, skapte han et nytt og spennende uttrykk innen blues.

Blueseventyret fortsatte til 2018, et år hvor HM Johnsen turnerte innland og utland som representant for Norsk Blues Union. I en alder av 22 år har HM Johnsen allerede utviklet en unik stil på gitar og låtskriving. Hans sans for lyder og detaljer gir musikken liv og evne til å fortelle historier.

I 2017 omtalte NRK ham som Bluesrocker, mens musikken som kommer ut i 2019 ligger i krysningspunktet mellom jazz, pop, prog, rock og blues. En herlig blanding.

Musikken er inspirert av- og gir et bilde på verden og menneskene i den, fortalt av en ung mann med store tanker.

I mars 2019 slapp HM Johnsen sin nye singel Synergi. Låten slo godt an og havnet på flere store spillelister på Spotify, som for eksempel “The Mix Todays Top Hits” Videre vil 2019 by på både singler og en EP, med påfølgende turneer.

Med sin sorte dress, sorte gitar og mørke manke får HM Johnsen publikum til å spørre etter mer. En konsert med HM Johnsen gir en musikkopplevelse som klistrer seg godt fast i lytteseksjonen. Med sitt band på fire kan man se frem til noe en ikke har hørt før.

Artikkeltags