Avskjedskonsert i nabolaget: Vazelina-feber for 3000

GLEDER SEG: Hele Vazelina Bilopphøggers gleder seg til avskjedskonserten i Terningen Arena. Fra venstre: Kjetil Foseid, Eldar Vågan, Arnulf Paulsen og Jan Erik Johnsen.

GLEDER SEG: Hele Vazelina Bilopphøggers gleder seg til avskjedskonserten i Terningen Arena. Fra venstre: Kjetil Foseid, Eldar Vågan, Arnulf Paulsen og Jan Erik Johnsen. Foto:

Av

Vazelina-feberen herjer i vår naboby Elverum. På under to timer ble 3000 billetter solgt. Allerede nå blir det ny konsert lørdag 29. februar.

DEL

– Det har vært helt kok. Nå er jeg helt målløs, sier prosjektansvarlig i Joker Event Lyd, Lys og Scene, Marius Iversen.

I løpet av torsdag formiddag ble det klart at det blir ny konsert i Terningen Arena med 3000 nye billetter.

– Vi tok kontakt med Vazelina på nytt. Og det tok ikke lang tid før vi fikk til en ekstrakonsert i Terningen Arena. Går alt som vi og tror, vil det bli solgt 6000 billetter til sammen. Det har som sagt vært helt kok. Vi lager ekstrakonserten for å glede østerdølene, sier Marius Iversen.

Avskjedskonsert

Onsdag ble det klart at Vazelina Bilopphøggers også legger en avskjedskonsert til Terningen Arena 28. februar neste år. Billettsalget åpnet klokken 08.00 i dag, torsdag.

– På 40 minutter var det under 240 billetter igjen. Nå er tallet på knapt 50 (les: klokken 09.50). Det er igjen noen spredte sittebilletter og noen titallsbilletter på golvet. Det har vært en eventyrlig interesse, sier Marius Iversen.

Posisjon og popularitet

Han fikk allerede en rekke telefoner og tekstmeldinger onsdag fra folk som ville være med på avskjedskonserten.

– Den voldsomme pågangen forteller alt om Vazelinas posisjon, popularitet og status. Dette er konsert som svært mange vil ha med seg. Vaselina har gledet og levert i 40 år, sier Marius Iversen.

Joker Event tok tidlig kontakt med Espen Solheim Røhne i bookingselskapet Venues da billettene rundt avskjedskonsertene i Oslo Spektrum og Fjellhallen i Gjøvik forsvant i rekordfart.

– Vi så for oss en konsert også på denne siden av Mjøsa. Etter noen runder svarte Vazelina ja. Eldar Vågan mente også at Terningen Arena var et godt konsertsted etter at flere steder ble vurdert. Dette er en konsert vi har drømt om.

Tjener penger

Marius Iversen vil ikke ut med summer, men han innrømmer at det ble gravd dypt i lommeboka for å sikre seg Vazelina.

– Men også Joker Event Lyd, Lys og Scene vil tjene på to fulle hus i Terningen Arena. Vi gleder oss allerede. Dette blir gøy, sier Iversen.

Artikkeltags