Gå til sidens hovedinnhold

Lions-kalenderen til salgs

Artikkelen er over 1 år gammel

Lions-kalenderen 2020 er ferdig fra trykkeriet. Hamar skiklubb skal hjelpe til med salget.

– Kjempefint å være med på en dugnadsinnsats for Lions, sier styremedlem Andre Kvarstad i Hamar Skiklubb.

Medlemmer i skiklubben, fra 13 år og eldre, skal hjelpe Lions Club Storhamar med å selge deres årlige, og svært populære kalender i hele regionen. Som takk for innsatsen lover Kåre Rise fra Lions en slant av pengene som kommer inn.

– De 12 bildene som er med i årets kalender sprer seg i både tid og hendelser, og i år har vi for første gang to fargebilder: Et motiv fra Storhamar Ishockeys fjerde NM-gull i 2004 og et bilde av Hamar tatt fra luften, sett fra Åkersvika.

Ellers kan man se motiver fra et skirenn ved Ener ungdomsskole i 1965, fra VM i skøyter i 1985, en kransenedleggelse ved Hamar-russen på bautaen i Strandgateparken i 1965, signingsferden i 1958 sett fra Vangsvegen, Hamar-Kapp-fergen, Hamar katedralskole, ølkjører fra Hamar Bryggeri og bilde av Ola «Nettopp» Myrvang og Norrøna Skofabrikk og et historisk bilde av julegata.

Kalendersalget for 2020 gir 150.000 kroner til å delfinansiere en etterlengtet minibuss til Klukstuens venner.

– Kjempefint! Vi hadde en buss som ble for gammel. Vi har søkt i to år om støtte fra ulike aktører, uten respons, før Lions ringte, sier leder i Klukstuens Venner, Iren Qvigstad.

I tillegg er planen å støtte montering av trimapparater i Hamar Park i samarbeid med HIL/Tennis, Frivilligsentralens aktiviteter for sin barnegruppe, et vann- og sanitærprosjekt ved helsesenter og skole i Mitandi i Uganda, til barn- og ungdomsaktiviteter i Hamar Skiklubb og hjertestarter til utlån ved arrangementer.