Gina Fjeld vant i fjor 10.000 kroner på å løpe 3.000 meter, en premie hun måtte gi til et veldedig formål. Hun valgte å donere beløpet til Storhamar Håndball J16.

Nå dras løpet i gang igjen. 10.000 nye kroner kan vinnes til et godt formål blant alle som deltar: Enten de løper barnehageklassen (hinderløype på CC i regi av Naturskolen), barneskole (1,5 kilometer) eller ungdomsskole/voksen (2,8 kilometer). Nytt av året er at man i ungdomsskole- og voksenklassen kan frivillig kan melde seg på tidtaking, og da kåres det en vinner i dameklassen og en vinner i herreklassen.

– Vi hadde stor suksess med CC-løpet i fjor, og satser på enda større deltakelse i år. Dette er vårt arrangement som kickstarter løpesesongen, forklarer senterleder Nina Utkilen.

Det er gratis deltakelse, men man bør melde seg på forhånd via nettet.

Den lange løypa går fra CC Hamar/Vangsveien, Sverres gate, Holsetgata, Ole Bulls gate, Hertzbergs gate, Syver Andersens gate, en sløyfe gjennom grøntarealet (Tigern) ved Rollsløkken skole, Rollsløkkvegen, St. Olavs gate og tilbake til CC Hamar/Vangsveien.

Utenfor CC blir det musikk og underholdning, servering, salgsboder og aktiviteter.

– Her blir det muligheter for å kombinere løping med hygge, sier Utkilen.