(Østlendingen)

Det er Hamar Arbeiderblad som skriver at HamKam har luftet muligheten for at 29-åringen kan fortsette karrieren på Briskeby.

Pedersen sa tidligere i juli opp kontrakten i Strømsgodset etter det som har vært en hanglende vårsesong med skader og dårligere resultater.

HA skriver at spissen har møtt både sportssjef Espen Olsen og hovedtrener Gaute Helstrup den siste tiden. Dette bekrefter også Pedersen sjøl.

– HamKam har kommet med en forespørsel om meg. Jeg kjenner mange i klubben. Det er normalt at vi snakker sammen, men ikke nødvendigvis om kontrakt og slikt. De har forhørt seg, og jeg har svart med mitt. Jeg utelukker ingenting, sier han til avisen.

– Selvsagt har vi sjekket om det er mulig å få til. Noe annet ville vært grov tjenesteforsømmelse, sier Olsen til HA.

Han har slitt med en skulderskade de siste månedene, og har også hatt kneproblemer denne sesongen.

Pedersen har scoret 70 mål på 135 kamper for Strømsgodset i løpet av to perioder. 29-åringen kom til klubben først i 2009, før han ble solgt til nederlandske Vitesse i 2010.

Fem år senere kom Pedersen tilbake til klubben og scoret elleve mål på ti kamper. Han var da en viktig bidragsyter til at Godset tok sølv. Han har også vært innom Vålerenga og Brann.