– Det er mye som må kastes og ryddes, og vi må ta en skikkelig vask, men vi satser på å gjenåpne Subway på CC Hamar i løpet av en til to uker, sier den nye driveren, Ghulam Abbas.

Fredag hadde han hjelp av Ghulam Rasool Shazad i forberedelsene til gjenåpningen av Subway-spisestedet.

Ikke Maxi-drift

Abbas blir driver av Subway-restaurantene i Hamar og Elverum. Han selv går inn i rollen som daglig leder på CC Hamar, mens Shazad blir daglig leder på Subway-spisestedet på Kremmertorget.

Abbas tar ikke over Maxi storsenter-filialen:

– Omsetningstallene fra tidligere og beliggenheten på Maxi gjør at vi velger bare å kjøre videre med CC i Hamar, bekrefter Abbas.

Abbas har blant annet drevet Subway Linnerud og har erfaring fra Subway-systemet fra mai 2010.

– Jeg har drevet tre Subway-restauranter. Nå var det et ønske fra hovedkontoret i Subway Norge at jeg kom inn og fikk orden på driften i Elverum og Hamar. Derfor fokuserer jeg på disse to stedene heretter, sier Abbas.

– Vil beklage

Med en gjeld på 750.00 kroner ble de tre stengte Subway-restaurantene i Elverum og Hamar slått konkurs i april. I tillegg havnet den tidligere eieren i konflikt både med de ansatte, leverandører og Subway Norge-kjedens hovedkontor.

– Du kjenner sikkert til problemene Subway har hatt regionen?

– Det er trist, og jeg vil beklage det som har skjedd, selv om det har vært utenfor min og Subway Norges kontroll. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at dette aldri skjer igjen, sier Abbas.

– Er du hovedkontorets ryddegutt, slik at du forsvinner igjen snart?

– Nei-nei. Jeg skal drive i Hamar og Elverum, også håper jeg å kunne få til drift på Gjøvik også, sier Abbas og legger til:

– Subway var populært i Hamar, med bra omsetning, før man måtte stenge, og vi har de beste lokalene inne på et veldig bra kjøpesenter. Forutsetningen for å få til god drift her er definitivt til stede. Nå skal vi satse på et løft i besøkstallet på søndager med spesialtilbud.