Gå til sidens hovedinnhold

Kø under O'Learys-åpningen

Artikkelen er over 5 år gammel

Minutter etter at O'Learys åpnet sin nye, store restaurant i Hamar var den fyllt med gjester.

Les også: De må si nei til O'Learys-bookinger

Ti minutter før dørene åpnet var det en liten kø bestående av ti personer som ventet på at dørene skulle åpne.

På slaget klokka 17 fredag var køen oppe i det tredobbelte. Og etter at dørene var åpnet var det et jevnt sig av gjester fra gaten og fra hotellet.

Etter en halvtime var restauranten fyllt opp med gjester som ville teste det siste bar- og restauranttilbudet i Hamar.

– Jeg har forventninger om god mat og godt drikke. Målet i kveld er å spise og drikke litt, så får vi ta den sporten som serveres på skjermene, sa Stian Simonsen, en av de som sto lengst fram i køen.

– Hva slags forhold har du til O'Learys?

– Ikke noe annet forhold enn at jeg har blitt kjent med kjeden etter å ha vært på noen flyplasser. Men jeg håper at Hamar-restauranten får mye godt øl, slik jeg vet de har på O'Learys andre steder, sa Simonsen.

Hotellsjef og fransichetaker Trude Oreld likte det hun så:

– Vi må innrømme at vi hadde to dager med generalprøve før vi åpnet dørene i dag. Dagen før åpningen hadde vi nesten fullt hus, og da gikk det mye bedre enn på onsdagen. Nå føler vi at det sitter. Vi er klare, sa Oreld.

O’Learys i Hamar har hele 246 sitteplasser og er utstyrt med 44 TV-skjermer som sender forskjellige sportsarrangementer.

Restauranten har åpent alle hverdager fra klokka 15. Etter klokka 22 er det slutt på matserveringen. Da går stedet over til å bli en sportsbar, med 20-årsgrense.