To spisesteder starter med lunsjservering

TIDLIGERE START: David Rajend åpner Terra Mia til lunsjtider mandag til lørdag.

TIDLIGERE START: David Rajend åpner Terra Mia til lunsjtider mandag til lørdag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Både Terra Mia og Bakgården Restaurant kaster seg inn i kampen om lunsjkundene i Hamar

DEL

Januar er en litt rolig tid for restaurantbransjen, men i Hamar satser to etablerte spisesteder på utvidede åpningstider og rekruttering av nye gjester:

– Det er litt dødt i Hamar på dagtid, særlig i denne delen av byen. Dette er mitt bidrag for å trekke mer folk til sentrum, sier innehaver av Terra Mia, David Rajend.

Fra og med tirsdag er han og medarbeiderne på Terra Mia inne i andre etasje på Folkets Hus i gang med å tilby hamarsinger varme lunsjretter og kaffe til under hundrelappen.

– Jeg tror byen har savnet et slikt sted etter at Ikke Bare Bar flyttet ut til Ottestad. Og vår restaurant har tidligere bare vært åpen på kveldstid. Nå åpner vi til lunsj. Nå skal vi lage gode retter for en billig penge, forklarer Rajend.

Byens greske restaurant. Bakgården Restaurant, startet opp med lunsjservering i forrige uke. De har valgt en bufféløsning, også der med varmlunsj til under hundrelappen.

– Vi håper å få byggebransjen og alle som jobber i området innom på lunsj. Og vi satser takeaway, sier Scott Bækkel.

Artikkeltags