Hamar Janitsjarskole dominerte i mesterskap

HUK-JUBEL: Noen representanter for Hamar Ungdomskorps: Dirigent Kristoffer Kregnes med (fra venstre), Gyda Fåberg, Alexandra O’Connell, Hanna Furnes, Kristoffer Lund, Lars Kristian Bakken, Sigrid Kristiansen. Espen O’Connell og Linnea Sveen Karlsen foran.

HUK-JUBEL: Noen representanter for Hamar Ungdomskorps: Dirigent Kristoffer Kregnes med (fra venstre), Gyda Fåberg, Alexandra O’Connell, Hanna Furnes, Kristoffer Lund, Lars Kristian Bakken, Sigrid Kristiansen. Espen O’Connell og Linnea Sveen Karlsen foran. Foto:

Hamar Janitsjarskole gjorde det sterkt i Hedmark- og Oppland-mesterskap for skolekorps.

DEL

Hamar Ungdomskorps vant lørdag 1.divisjon for skolekorps i Hedmark-Oppland mesterskapet . Med sin dirigent Kristoffer Kregnes vant  HUK, og opprettholdt dermed sin posisjon med å levere musikk og prestasjoner av høy kvalitet.

Hamar Gutte- og jentekorps, med sin dirigent Jan Kola, fulgte opp med en flott andreplass i tredjedivisjon, og viste at det gror og utvikler seg godt i de yngre rekker blant musikantene.

Neste år arrangeres Hedmark-Oppland mesterskapet på Hamar.

- Og allerede i vår og sommer er barn og ungdommer i Hamar Janitsjarskole i gang for å rekruttere enda flere inn i et flott miljø, med smil og latter, og masse gode musikkopplevelser. Kultur- og musikklivet i Hamar og omegn har masse glede av barn og ungdom som spiller musikk, og Hamar Janitsjarskole har plass til enda flere musikanter, sier Ketil Are Lund i korpset.

Artikkeltags