Nå er det bestemt – en 40 år gammel tradisjon brytes

KAN IKKE GJENNOMFØRES: Publikum som hadde gledet seg til avskjedskonserter i Oslo Spektrum må smøre seg med tålmodighet. Her er Kjetil Foseid og Eldar Vågan i sitt ess på scenen i Kongsvingerhallen.

KAN IKKE GJENNOMFØRES: Publikum som hadde gledet seg til avskjedskonserter i Oslo Spektrum må smøre seg med tålmodighet. Her er Kjetil Foseid og Eldar Vågan i sitt ess på scenen i Kongsvingerhallen. Foto:

I løpet av de 40 årene bandet har eksistert, har alle konserter gått som planlagt – inntil nå. Koronaviruset sørger for at Vazelina Bilopphøggers må forlenge karrieren på ubestemt tid.

DEL

(Østlendingen) «Etter anbefalinger fra helsemyndighetene vil våre konserter i Oslo Spektrum bli utsatt!» skriver Vazelina Bilopphøggers på egen Facebook-side onsdag ettermiddag.

Konsertene i Oslo Spektrum skulle være den store finalen på avskjedsturneen «40 år med vondt brenn'vin», som hadde oppstart i Kongsvinger i februar.

Til tross for korona-situasjonen, har ikke bandet planer om å gi opp helt. Dermed er konsertene kun utsatt.

«Det vil komme nye datoer, mest sannsynlig til høsten», skriver Vazelina videre, og understreker at dette avhenger av utviklingen av smittefare.

Alle som har kjøpt billetter vil kunne bruke disse på de nye konsertdatoene, og det skal være sendt ut e-post til alle det gjelder.

Til slutt kommer bandet, som har tre lokale medlemmer, med en oppmuntrende setning:

«Det kommer bedre tider!»

Artikkeltags