Nå har de åpnet renseri i Hamar

I GANG: Denne uka startet Renseriservice opp i Hamar. Fra venstre: ansatt Stine Haga, Anne Beate Andersen og eier Ole-Jacob Breimo.

I GANG: Denne uka startet Renseriservice opp i Hamar. Fra venstre: ansatt Stine Haga, Anne Beate Andersen og eier Ole-Jacob Breimo. Foto:

Brumunddal-firmaet Renseriservice satser i Hamar, og har åpnet en moderne filial ved CC Mart'n.

DEL

– Vi har alltid drømt om å etablere oss i Hamar. Og beliggenheten vi har fått er jo helt fantastisk, med det trafikkerte krysset rett utenfor vinduet, sier daglig leder Anne Beate Andersen og eier Ole-Jacob Breimo.

De er samboere, og driver sammen Renseriservice i Brumunddal, en rensebedrift som har hele 14 personer på lønningslista.

Nå ville de satse i Hamar. Bedriften er i gang i lokalene som ligger i den gamle bensinstasjonen, med gatekjøkkenkjeden Jafs som nærmeste nabo.

– Vi var heldige som fikk med oss utleier til pusse opp lokalene. Vi har installert en topp moderne og miljøvennlig våtrens- og vaskemaskin, eneste i sitt slag i Norge.

Renseriservice har en historie som strekker seg tilbake til 2001. Da satset Breimo på teppevask før det utviklet seg til å bli en stor rensebedrift som renser tøy for privatpersoner og for bedrifter. I Brumunddal disponerer de lokaler i Skolevegen og i Brennerivegen 5, etter at de tok over Gamlerenseriet.

Bedriften har hele 13 innleveringssteder i Innlandet og er innom over 100 bedrifter hver uke for å hente tøy eller levere mopper og matter.

Fra før av finnes det en rensebedrift på Maxi storsenter i Hamar.

– Marked for to rensebedrifter i byen?

– Ja, det er mye som trengs å renses.

Artikkeltags