Gå til sidens hovedinnhold

Nå har de flyttet inn på Basarene

XIDE, med Svein-Erik Edvartsen som daglig leder, har nå flyttet inn på Basarene og med 14 selgere på laget er profileringsbedriften klar til å ta opp kampen om kunder i Innlandet.

X IDE er et grafisk senter med tilhold på Lørenskog og ble fram til nylig eid av Stig Atle Johnsen. Det hører med til historien at han i august ble idømt to års konkurskarantene, men at foretaket driftes videre med andre bak spakene. I slutten av november ble det offentliggjort at firmaet hadde inngått en samarbeidsavtale med XIDE Innlandet med Svein-Erik Edvartsen som daglig leder og styreleder.

De overtok lokaler i andre etasje på Basarene 15. januar og har brukt tiden fram til nå med å pusse opp. Mandag 1. mars var første offisielle dag, men den ferske bedriftens selgerkorps har allerede begynt å markere seg.

– Det er investert 250 000 kroner i etableringen her på Hamar og det har vi tjent inn igjen før den offisielle åpningen, sier Edvartsen.

Kjente navn

XIDE skal som profileringsbedrift hjelpe andre med å bli synlige. De kan skaffe alt fra visittkort til svære reklametrykk slik man gjerne ser i håndballhaller og lignende. Til dette har Edvartsen rekruttert til sammen 14 selgere og det er navn som mange nok vil dra kjensel på, særlig hvis de er fotballinteresserte. Kent Stenseth fra Løten er et kjent navn fra lokalfotballen mens Ørjan Hopen har spilt i eliteserien. Han vil primært konsentrere seg om området rundt Årnes. Tidligere toppdommer Per Ivar Staberg er også med på laget med Trondheim og omegn som primærområde.

– Det blir en bra førsteellever, sier Edvartsen og humrer.

Sjonglerer fire jobber

Han vet at han tar steget inn i en bransje med stor konkurranse.

– Det vi leverer er noe alle har bruk for. Det å være synlig i markedet er noe som bare kommer til å bli viktigere framover. Det blir spennende for min del også ettersom det er en helt ny bransje for meg, men jeg har hatt overordnet ansvar for salg i tidligere jobber også. Vi er trygge på at dette kommer til å bli bra, sier Edvartsen som blir å finne på Hamar annenhver uke. Han kommer også til å fortsette i jobbene han allerede har som dommerekspert for NordicBet, partner og styreleder i Artist & Events AS, og som rådgiver og ansvarlig for alle backofficefunksjoner og kontraktsforhandlinger for Cirkus Agora AS.


Avtale med Storhamar

På XIDEs første offisielle arbeidsdag inngikk de et samarbeid med Storhamar Håndball Elite.

– Vi gleder oss veldig til samarbeidet med Storhamar Håndball Elite. Klubben framstår som profesjonell og ambisiøs med sunne og gode verdier som vi gjerne ønsker å assosiere oss med. Som nyetablert selskap på Innlandet skulle det nesten bare mangle at vi ikke ønsker å samarbeide med et av landets beste håndballag, sier markedssjef Karine Dobloug.

– Vi er glade for å ha med XIDE Innlandet som samarbeidspartner kommende sesong. Vi har allerede gjennomført positivt samarbeidsmøte, og ser fram til og gleder oss til samarbeidet, sier daglig leder i Storhamar Håndball Elite, Kamilla Sundmoen.