Nå skal Stephanie lage burlesqueshow i hjembyen

GLEDER SEG: Stephanie van der Strumpf gleder seg til å vise sine ferdigheter sammen med andre burlesqueartister på Festiviteten.

GLEDER SEG: Stephanie van der Strumpf gleder seg til å vise sine ferdigheter sammen med andre burlesqueartister på Festiviteten. Foto:

– Det blir helt fantastisk! Jeg tror man ikke har opplevd noe lignende på Hamar før, sier burlesqueartisten Stephanie van der Strumpf, som lager show på Festiviteten Bar & Scene.

DEL

Fredag 20. mars blir det hett på Festiviteten. Bak showet «Teasorama» står burlesqueartistene Fifi von Tassel og Stephanie van der Strumpf. Fifi jobber i Hamar mens Stephanie bor her.

De har slått seg sammen for å lage et glamorøst, gøy og ellevilt burlesqueshow, med de særpregede Festiviteten-lokalene som ramme rundt kvelden.

– Et nydelig og svært egnet sted for et burlesque-show, mener Stephanie.

Foruten å ta med seg noen av de beste burlesqueartistene i Norge, får de et storfint besøk fra Russland denne kvelden.

– Jeg har drømt om å lage et show sammen med Fifi lenge, men det har vært så hektisk, med mye jobbing og mye reisevirksomhet. Endelig får vi det til. Det blir «amazing» og veldig «classy», og folk kan få oppleve mange burlesque-uttrykk, fra drag til akrobatikk.

Burlesque er en grovkornet og ofte humoristisk revysjanger. Showene er ofte en kombinasjon av satire, performance og såkalt «voksenunderholdning», fordi artistene ofte kler av seg noen av plaggene.

Ordet burlesque betyr egentlig opp ned, og sjangeren handler ofte om å snu sosiale normer på hodet.

– Foruten oss som driver med burlesque vil vi også ta med oss jentene som driver med poledance i Hamar denne kvelden.

Det blir danseaudition på scenen og publikum kan vinne premier for beste kostymer. Lever av flørt og glamour

Artikkeltags