Nå vil de at du bruker mobilen til burgerbestilling

APP: Slik ser den ut, appen som gjør at man heretter kan bestille og betale burgermåltidet på sin egen mobil.

APP: Slik ser den ut, appen som gjør at man heretter kan bestille og betale burgermåltidet på sin egen mobil. Foto:

Burger King på CC Hamar er blant restaurantene som nå får mobilbestilling.

DEL

Ved hjelp av mobiltelefonen skal folk kunne bestille og betale burgermåltidet.

Det opplyser Burger King i en pressemelding i forbindelse med lanseringen av en ny bestilling- og betalingsløsning for alle restauranter i Norge. En løsning som lanseres også i Hamar, og som gjør det mulig å bestille mat direkte fra egen mobil, enten som Take-Away eller for å nytes i restauranten.

- Vi er veldig stolt over å være tidlig på markedet med en slik løsning. Bestilling og betaling via egen mobil eller pc er noe vi har jobbet med lenge. Med løsningen vi nå lanserer, gjør vi det enda enklere for våre gjester å bestille nygrillet Whopper, forteller administrerende Direktør Rune Sandvik i pressemeldingen.

Med bestillingsløsningen har gjestene mulighet til å velge hvilken restaurant de ønsker å hente maten. Man kan bestille på vei til restauranten, eller i restaurant.

- Det er stas å tilby selvbetjeningskiosken på hver enkelt gjests mobil. Men husk, det går fort å få servert maten hos oss. Våre dyktige medarbeidere tilbereder maten straks bestillingen er lagt inn. Derfor må gjesten være klar til å hente sin bestilling innen svært kort tid, sier Sandvik.

Burger King har jobbet med utviklingen av den nye bestillingstjenesten en god stund allerede. Det ble foretatt et klart valg om å fremskynde prosessen når man så hvordan koronakrisen utviklet seg.

- Tjenesten gjør i tillegg at Burger Kings gjester enklere kan holde god avstand til andre mens de bestiller sin meny. Dette er svært viktig nå som vi gjenåpner stadig flere restauranter, sier Sandvik.

Artikkeltags