Gikk til topps blant alle Lindex-butikkene

DE ER BEST: Damene ved Lindex kan fornøyd sole seg i glansen en periode over at de var kjedens beste butikk i 2019. Fra venstre ser vi: Unni Vatnøy, Mona Gubberud, Eva Tamaz, Isabel Eikefjord Syverhuset, Tina Buland Strømman og Randi Stensby.

DE ER BEST: Damene ved Lindex kan fornøyd sole seg i glansen en periode over at de var kjedens beste butikk i 2019. Fra venstre ser vi: Unni Vatnøy, Mona Gubberud, Eva Tamaz, Isabel Eikefjord Syverhuset, Tina Buland Strømman og Randi Stensby.

Lindex i Torggata stikker av med tittelen Årets Butikk. Da snakker vi ikke bare om i Norge, men for hele konsernet. Nå skal de gjøre sitt ytterste for å fortsatt være gode. Og premien kommer til å spleise et allerede godt lag ytterligere sammen.

DEL

Hvert år kårer forskjellige butikkjeder landet rundt sine beste butikker. Så også Lindex. Resultatet for 2019 viser det gledelige at vi har kjedens beste Lindex-butikk i vår by.

– Dette er stort for oss alle, og virkelig noe som gjør at vi blir ytterligere motiverte for å gjøre en fortsatt god jobb, sier butikksjef Isabel Eikefjord Syverhuset.

Kriteriene for å kunne bli Årets Butikk i kjeden er blant annet en omsetningsøkning og pene nøkkeltall.

– Jeg kan ikke gå ut med hvor mye vi omsetter for. Men det er en god økning, samt andre gode nøkkeltall, som bidrar til at fjoråret ble kjempebra for oss, sier butikksjefen.

Stabile kunder i sentrum

Mens mange forretninger har flyttet ut av sentrum, er det ingen flytteplaner på gang for Lindex.

– Vi trives veldig godt i våre relativt nyoppussede lokaler over to plan i Torggata. Kundene vil tydeligvis også ha oss i sentrum. Og, det er dem vi er til for. Så her blir vi, slår butikksjefen fast.

Når det gjelder det som har vært en utfordring for mange, netthandel, har selvsagt også Lindex sin egen nettbutikk.

– Vi har blant annet den muligheten for våre kunder at de kan velge i hele sortimentet til Lindex ved å benytte seg av netthandel på våre sider. Varer de da bestiller kan de hente i vår butikk. Et tilbud som er godt mottatt, hevder butikksjefen, som også kan tilby helt personlig oppfølging av kundene.

– Ønsker kundene å ha hjelp til å finne sin egen stil kan vi tilby "personal shopper", en person som hjelper deg til nettopp det å finne din egen stil. Så langt et relativt nytt tilbud, men det begynner å bli etterspurt, sier Isabel.

– Et godt lag

To av damene som har lengst fartstid på Lindex Hamar, Unni Vatnøy og Mona Gubberud, trekker fram det veldig gode arbeidsmiljøet som en viktig faktor for å holde på de ansatte.

– Vi er en gjeng som trives sammen. Det betyr veldig mye for å yte godt sammen. I tillegg er vi så heldige at vi har en butikksjef som gir oss positive tilbakemeldinger og står på for at vi skal bli gode, og at kundene skal trives i vår butikk, sier Unni og Mona.

En annen av butikkens virkelige veteraner, Randi Stensby, har hele 28 års fartstid. Hun er ansvarlig for butikkens undertøysavdelingen, og har mange faste kunder. Hun trekkes fram av butikksjefen som en kontinuitetsbærer, i likhet med de andre ansatte, gjør en strålende jobb.

Når damene skal ut og feire tittelen Årets Butikk 2019, der premien er utenlandstur, blir laget ytterligere sammensveiset. Noe kundene helt sikkert vil merke. Og da skal en ikke se bort fra at damene kan hevde seg blant de aller beste i kjeden, ja kanskje også forsvare tittelen, for inneværende år.

TURKLAR: Premien for Årets Butikk i Lindex-kjeden er en utenlandstur. Noe butikksjefen Isabel Eikefjord Syverhuset, til venstre, og Adhanett Petros ser fram til.

TURKLAR: Premien for Årets Butikk i Lindex-kjeden er en utenlandstur. Noe butikksjefen Isabel Eikefjord Syverhuset, til venstre, og Adhanett Petros ser fram til. Foto:

Dette er Lindex
Lindex er en svensk motekjede og en av Europas ledende motekjeder med rundt 450 butikker i 18 land. I tillegg tilbys salg online. Driftsresultatet for 2019 utgjorde 340 millioner svenske kroner. En økning fra 298 millioner svenske kroner i 2018.

Artikkeltags