Skramstad Uthus blir direktør hos MjøsAnker

NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR:  Erik Skramstad Uthus, er ansatt som ny administrerende direktør hos MjøsAnker AS.

NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR: Erik Skramstad Uthus, er ansatt som ny administrerende direktør hos MjøsAnker AS. Foto:

– Jeg gleder meg til å bli kjent med bedriften og alle de dyktige ansatte. Det blir viktig å fortsette det gode samarbeidet med lokalt næringslivnå som vi utvider til resten av Innlandet. Bare sånn kan vi opprettholde de gode resultatene med å få flere ut i jobb.

DEL

Det sier Erik Skramstad Uthus, er ansatt som ny administrerende direktør hos MjøsAnker AS. Han overtar stillingen etter Erik Tangen som går av med pensjon i mars.Uthus kommer fra stillingen som Leder IPS (Individual Placement and Support) Hedmark, og fylkeskoordinator arbeid, psykisk helse og rus hos NAV Innlandet.Han har de siste årene jobbet i ulike stillinger i NAV, både hos fylket og NAV Elverum.

Uthus overtar en organisasjon som står foran et spennende vekstår med oppbygging av hele 10 nye kontorer i hele Innlandet.

MjøsAnker er Innlandets største arbeid- og inkluderingsbedrift som i samarbeid med NAV og lokalt næringsliv bistår mennesker som står utenfor arbeidslivet med å komme i jobb. På oppdrag fra NAV jobber MjøsAnker med kartlegging, karriereutvikling og arbeidsformidling av arbeidssøkere med spesielle behov for oppfølging og tilrettelegging.

Av de 150 ansatte er det 70 ansatte som har varig tilrettelagt arbeid.

Artikkeltags